Kijk nu de eerste trailer van Fifty Shades DarkerDames opgelet! Er staat een trailer online van Fifty Shades Darker, het aankomende vervolg op de erotisch getinte boekverfilming Fifty Shades of Grey uit 2015. Jamie Dornan en Dakota Johnson keren terug als kinky miljardair Christian Grey en studente Anastasia Steele en de eerste beelden lijken opnieuw een garantie voor stomende bioscoopzalen.

Aan het einde van Fifty Shades of Grey besluit Anastasia weg te gaan bij Christian aangezien hij duidelijk niet de juiste man voor haar is. In Fifty Shades Darker krijgen we te zien dat hij volop met zijn innerlijke demonen worstelt, terwijl Ana de confrontatie aangaat met de woeste en jaloerse vrouwen die haar voorgingen.

Trailer van Fifty Shades Darker

Voor Fifty Shades Darker gaf regisseuse Sam Taylor-Johnson het stokje door aan James Foley (Confidence, Perfect Stranger). Laatstgenoemde regisseert ook het voor 2018 geplande derde deel: Fifty Shades Freed.

Fifty Shades Darker bevat verder rollen voor onder anderen Kim Basinger, Bella Heathcote, Hugh Dancy, Marcia Gay Harden en Luke Grimes. De film staat in Nederland gepland voor 9 februari 2017, niet geheel toevallig vlak vˇˇr Valentijnsdag.