Trailer: James McAvoy heeft ze niet allemaal op een rijtje in SplitIn de eerste trailer voor M. Night Shyamalans thriller Split zagen we vooral veel van James McAvoys talloze persoonlijkheden. De zojuist verschenen video schijnt ook wat licht op de mensen die hem daarmee proberen te helpen. Kijk snel verder voor de onheilspellende nieuwe trailer.

Drie jonge meisjes worden op klaarlichte dag gedrogeerd en ontvoerd. Ze worden wakker in een duistere kelder en ontdekken dat de man die ze er bracht Kevin heet (McAvoy dus). Maar de volgende ochtend staat er iemand voor hun neus die er weliswaar uitziet als Kevin maar innerlijk heel anders in elkaar zit. Al snel blijkt dat de getroebleerde man ontelbare persoonlijkheden heeft maar dat er maar eentje is waar ze écht bang voor moeten zijn: The Beast.

Trailer van Split

M. Night Shyamalan (The Sixth Sense) heeft al een tijdje geen megahit meer gehad maar Split ziet er interessant genoeg uit. McAvoy is de enige grote naam in de thriller en draagt de film zo'n beetje met zijn 23 persoonlijkheden. Al weten we niet zeker of ze ook echt alle 23 de revue zullen passeren. Split wordt op 19 januari 2017 in de Nederlandse bioscoop verwacht.

Kijk nu bij Film1 naar de eveneens onheilspellende thriller Regression met Emma Watson

Film1 promo van Regression