Bryan Cranston haat James Franco in de Why Him? redband trailerBryan Cranston is de laatste jaren lekker serieus bezig met natuurlijk Breaking Bad en films als Trumbo en The Infiltrator. Gelukkig keert hij ook af en toe eens terug naar zijn komische roots zoals nu in het uitzinnige Why Him? waarin hij het als conservatieve vader opneemt tegen de excentrieke nieuwe vriend van zijn dochter. Kijk nu de redband trailer.

Ned (Cranston) en zijn gezin bezoeken zijn veelbelovende jonge dochter Stephanie (Zoey Deutch) op de universiteit. Maar in plaats van een ijverige en hardwerkende studente treffen ze er de nieuwe vriend van dochterlief aan. Deze Laird (James Franco) is nogal een apart figuur en vooral vader Ned heeft moeite hem te accepteren als de grote liefde in Stephanie's leven. Helemaal als blijkt dat Laird van plan is om op zijn knieŽn te gaan.

Redband trailer van Why Him?

Andere rollen in de komedie zijn voor Megan Mullally (Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day) en Keegan-Michael Key (Project T). Het scenario van Why Him? is onder anderen van Jonah Hill (True Story) en John Hamburg (I Love You Man) is verantwoordelijk voor de regie. Why Him? verschijnt op 22 december in de Nederlandse bioscopen.

Geniet nu van de hilarische rivaliteit tussen Will Ferrell en Mark Wahlberg in Daddy's Home

Trailer van Daddy's Home