Firth uit de dood herrezen in trailer 'Kingsman: The Golden Circle'De keiharde en uitermate komische spionnenfilm Kingsman: The Secret Service uit 2014 krijgt dit jaar een vervolg en de eerste trailer is spectaculair. Zelfs Colin Firth, wiens personage Harry Hart in het eerste deel het loodje legde, weigert de sequel aan zich voorbij te laten gaan.

Trailer van Kingsman: The Golden Circle

In The Secret Service maakten we kennis met Kingsman, een onafhankelijke, internationale en uitermate discrete inlichtingendienst die is opgezet om de wereld te beschermen. In Kingsman: The Golden Circle wordt het Kingsman-hoofdkwartier verwoest en is de wereld opnieuw in gevaar, waarna onze helden noodgedwongen moeten samenwerken met hun Amerikaanse tegenhanger Statesman. Samen nemen deze twee organisaties het op tegen een harteloze schurk om - zoals altijd - de wereld van de ondergang te redden.

Taron Egerton en Mark Strong keren terug als respectievelijk Gary 'Eggsy' Unwin en Merlin en ondanks zijn onfortuinlijke lot in de eerste film is Firth dus weer te zien als Harry Hart. De rest van de indrukwekkende cast bestaat uit Julianne Moore, Halle Berry, Channing Tatum, Jeff Bridges en - geloof het of niet - Elton John.

De regie staat op naam van Matthew Vaughn, die ook al verantwoordelijk was voor het eerste deel. Hij schreef het scenario wederom samen met Jane Goldman en liet zich hierbij inspireren door de The Secret Service-comics van Mark Millar en Dave Gibbons.

Kingsman: The Golden Circle draait vanaf 5 oktober in de Nederlandse bioscopen.

Bij Film1 kun je nu al kijken naar de schitterende actiekomedie The Nice Guys met Ryan Gosling en Russell Crowe. Waar en wanneer je maar wilt.

Film1 promo van The Nice Guys