Mensen veranderen in monsters in nieuwe trailer It Comes at NightNa het veelbelovende eerste voorproefje van de mysterieuze horrorfilm It Comes at Night staat er nu een nieuwe trailer online die ons nog veel enthousiaster maakt. Sluit alle ramen en deuren, doe het licht uit en ga er eens lekker voor zitten.

Trailer van It Comes at Night

It Comes at Night, de tweede speelfilm van regisseur Trey Edward Shults (Krisha), gaat over een vader (Joel Edgerton) die samen met zijn vrouw en zoon in een afgelegen huis in de wildernis woont. De buitenwereld wordt geterroriseerd door iets geheimzinnigs en boosaardigs en om in leven te blijven heeft het gezin een bijzondere routine ontwikkeld. Deze orde wordt jammer genoeg verstoord wanneer er een wanhopige jonge familie bij hen aanklopt.

De rest van de cast bestaat uit Riley Keough, Christopher Abbott, Carmen Ejogo, Kelvin Harrison Jr. en Griffin Robert Faulkner. It Comes at Night draait vanaf 15 juni 2017 in de Nederlandse bioscopen.

Bij Film1 valt nu al genoeg te griezelen. Kijk bijvoorbeeld naar The Other Side of the Door, waar en wanneer je maar wilt.

Trailer van The Other Side of the Door