Trailer: Gunslinger Elba vs. duistere McConaughey in The Dark TowerWe hebben er lang op moeten wachten, maar de eerste trailer van The Dark Tower staat eindelijk online. De film - gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Stephen King - is al zo'n tien jaar in ontwikkeling, maar met intense rollen van Idris Elba en Matthew McConaughey wordt ons geduld eindelijk beloond.

Trailer van The Dark Tower

Het verhaal volgt Roland Deschain, een zogenaamde Gunslinger (Elba) die in zijn vervallen wereld jacht maakt op z'n aartsvijand, de Man in het Zwart (McConaughey). Tegelijkertijd probeert Deschain de legendarische Donkeren Toren te bereiken. Dit is niet alleen het middelpunt van z'n eigen wereld, maar van alle werelden die er maar bestaan. Om z'n doel te bereiken, gaat Deschain in New York City op zoek naar Jake Chambers (Tom Taylor), een jongeman die over bijzondere krachten beschikt die goed van pas kunnen komen bij het redden van het universum.

The Dark Tower is afkomstig van de Deense regisseur Nikolaj Arcel, bekend van het kostuumdrama A Royal Affair uit 2012. Hij schreef het scenario samen met onder anderen Akiva Goldsman, Anders Thomas Jensen en Jeff Pinkner.

Vanaf 27 juli in de Nederlandse bioscopen.

Fantasy-fanaten zitten goed bij Film1. Kijk nu alvast naar The Last Witch Hunter en Jupiter Ascending

Trailer van The Last Witch Hunter

Trailer van Jupiter Ascending