Groot deel Once Upon a Time-cast op de schopEr zijn grote veranderingen op komst voor Once Upon a Time. Na het nieuws dat Jennifer Morrison niet zal terugkeren als Emma Swan, is inmiddels ook bekend dat Ginnifer Goodwin (Snow White), Josh Dallas (Charming), Emilie de Ravin (Belle), Jared Gilmore (Henry) en Rebecca Mader (Zelena) geen deel meer uitmaken van de fantasyserie.

Gelukkig zijn er wel vijf nieuwe castleden bekendgemaakt. Het gaat om Gabrielle Anwar, Dania Ramirez, Adelaide Kane, Mekia Cox en Rose Reynolds. Het is nog niet bekend om welke rollen het gaat, maar alle vijf de actrices krijgen een prominente bijdrage aan het komende seizoen.

Van de vertrouwde gezichten keren er gelukkig nog wel een paar terug. Lana Parrilla (Regina), Robert Carlyle (Mr. Gold) en Colin O'Donoghue (Hook) maken gewoon deel uit van de cast en zelfs de vertrekkende Morrison heeft beloofd dat ze nog in minstens één aflevering van seizoen 7 te zien zal zijn.

Voor meer informatie over het zevende seizoen van Once Upon a Time raden we je aan onze website goed in de gaten te houden