Kijk Film1 ook on demand via tv-kanaal 105 bij ZiggoZiggo kanaal 105 is een speciale zender om Film1 on demand te bekijken. Ben je aangesloten via Ziggo en beschik je over een Mediabox XL? Lees dan snel verder hoe je via kanaal 105 het hele aanbod van Film1 direct kunt bekijken.

Om Film1 via kanaal 105 te kunnen bekijken, dien je eenmalig de Ziggo Mediabox XL online te activeren en te koppelen aan je Film1-account. Volg hiertoe de volgende drie stappen:

1. Ga naar kanaal 105 en check de activatiecode
Stem je tv af op kanaal 105 en accepteer indien nodig de voorwaarden om apps te draaien op de MediaBox XL. Start het afspelen van een film uit het aanbod. Bij eerste gebruik verschijnt er een activatiecode in beeld. Noteer deze code.
2. Log in op film1.nl/activeren met je Ziggo-accountgegevens
Ga via een internetbrowser naar www.film1.nl/activeren. Kies hier Ziggo als tv-aanbieder en meld je aan met de inloggegevens die je bij Mijn Ziggo gebruikt.
3. Activeer de Mediabox
Ga naar de tab 'Mediabox of PlayStation activeren'. Vul op deze pagina de activatiecode in en klik op Verstuur. De Mediabox wordt nu gekoppeld aan je Film1-abonnement.

Het on demand tv-kanaal wordt gelanceerd bij Ziggo. Film1 hoopt deze dienst ook via andere providers aan te kunnen bieden, maar of zij dat ook gaan ondersteunen is momenteel nog niet bekend. Als je een Film1-abonnement hebt via een provider die onze on demand-dienst ondersteunt (zoals KPN, Telfort, Tele2, XS4ALL, T-Mobile, Online, Plinq, Fiber, Stipte en Sparql) kun je uiteraard nog steeds het aanbod on demand bekijken zoals je dat gewend bent: via het interactieve menu van je mediabox.