Waarom regisseer je jezelf?

Waarom regisseer je jezelf? Soms willen acteurs een film zo graag gemaakt zien worden voor het witte doek - en Film1 - dat ze de regie in eigen hand nemen. Zo ook Ewan McGregor met American Pastoral. Lees hier waarom enkele collega's voor dezelfde route kozen.

Alles over het huiveringwekkende Brimstone

Alles over het huiveringwekkende Brimstone Met de internationale western Brimstone kwam een langgekoesterde wens uit van de Nederlandse regisseur Martin Koolhoven. Kom alles aan de weet over de productie van deze gewelddadige thriller, die onlangs met zes Gouden Kalveren werd bekroond.

Hollywood haalt het hiervandaan

Hollywood haalt het hiervandaan Terwijl Hollywood nog bezig is met de remake, zie je het origineel nu al bij Film1! Lees hier welke films zo goed zijn dat ze er in Amerika hun eigen versie van proberen te maken.

Herken jij deze geheim agenten?

Herken jij deze geheim agenten? In actiefilm The Man from U.N.C.L.E. redt CIA-agent Henry Cavill samen met zijn KGB-rivaal Armie Hammer de wereld in stijl. Herken jij hun collega's? Speel de Movie Match en test je kennis.

Jennifer Lawrence door het lint in eerste trailer van Mother!

Jennifer Lawrence door het lint in eerste trailer van Mother! Na huiveringwekkende trips als Requiem for a Dream en Black Swan komt regisseur Darren Aronofsky met een nieuwe koortsdroom naar de bioscoop en in Mother! moet Jennifer Lawrence het ontgelden. Bekijk hier de hysterische trailer.

Oscarwinnaar Martin Landau overleden op 89-jarige leeftijd

Oscarwinnaar Martin Landau overleden op 89-jarige leeftijd Veteraan Martin Landau, die in 1994 een Oscar kreeg voor zijn bijrol in Ed Wood, is zaterdagmiddag overleden op 89-jarige leeftijd. TMZ meldt dat de acteur na een kort ziekbed overleed in een ziekenhuis in Los Angeles.

Gevangenen Film Quiz

Gevangenen Film Quiz In de komedie Get Hard vraagt de frauduleuze Will Ferrell een lesje gevangeniswezen aan de brave Kevin Hart. Hij had beter wat meer films kunnen kijken... Wat weet jij van films die zich afspelen in een gevangenis? Speel de quiz en test je kennis!

Wat weet jij van regisseur Woody Allen?

Wat weet jij van regisseur Woody Allen? Zondagavond gaat Café Society in première bij Film1. Deze charmante komedie van Woody Allen gaat over de driehoeksverhouding tussen de eenvoudige Bobby (Jesse Eisenberg), zijn rijke oom Phil (Steve Carell) en diens lieftallige secretaresse Vonnie (Kristen Stewart). Wat weet jij van deze vermaarde regisseur? Test je kennis en speel de quiz!

Tom Cruise smokkelt drugs in eerste trailer American Made

Tom Cruise smokkelt drugs in eerste trailer American Made Voordat Tom Cruise opnieuw in de huid van piloot Maverick zal kruipen, maakt hij het luchtruim eerst nog onveilig als drugskoerier. Bekijk hier de eerste trailer van de misdaadthriller American Made.

Trailer: Alle sterren zijn verdacht in Murder on the Orient Express

Trailer: Alle sterren zijn verdacht in Murder on the Orient Express Kenneth Branagh als de legendarische detective Hercule Poirot? Dat zit wel snor! Bekijk hier de eerste trailer van het moordmysterie Murder on the Orient Express, naar het beroemde boek van Agatha Christie.
« Oudere berichten