Willem Voogd over Mees Kees op de planken

Willem Voogd over Mees Kees op de planken Vanaf zaterdag is de familiefilm Mees Kees op de planken te zien bij Film1. Acteur Willem Voogd speelt hierin voor de derde keer de titelrol van de onhandige maar vriendelijke schoolmeester. Film1 sprak met hem over deze nieuwe film en zijn eigen plankenkoorts.

Trailer van de week: Sensatiezoekers, vreemdgangers en andere rare vogels

Trailer van de week: Sensatiezoekers, vreemdgangers en andere rare vogels Elke vrijdag blikt de redactie van Film1 terug op de nieuwe spoeling trailers en kiezen we de beste uit. We zagen spannende situaties, een hele hoop affaires en rare typetjes. Maar we kregen pas echt kippenvel van een Nederlandse artiest.

Jena Malone is duivels in Angelica trailer

Jena Malone is duivels in Angelica trailer Jena Malone (The Hunger Games: Catching Fire) en haar dochter worden achternagezeten door duivelse krachten. Bekijk de onheilspellende trailer van Angelica hier.

Mia Wasikowska verslindt man na man in trailer Madame Bovary

Mia Wasikowska verslindt man na man in trailer Madame Bovary Het klassieke verhaal Madame Bovary van Gustave Flaubert wordt opnieuw verfilmd, met dit keer de mooie Mia Wasikowska in de titelrol. Bekijk de trailer van Madame Bovary hier.

Bioscooptopper: Godards indrukwekkende experiment Adieu au langage

Bioscooptopper: Godards indrukwekkende experiment Adieu au langage Welke film moet je echt in de bios gaan bekijken en welke films kun je beter overslaan? Film1 geeft aan de hand van korte quotes uit recensies een overzicht van de beste en slechtste bioscooppremières van de week.

In de cast: Kevin Spacey is een kat, Brad Pitt op reis naar Afrika en meer

In de cast: Kevin Spacey is een kat, Brad Pitt op reis naar Afrika en meer In deze rubriek verzamelt de Film1 redactie het belangrijkste castingnieuws van de dag. Hier lees je alles over de nieuwste projecten van acteurs, regisseurs, producenten en scenaristen.

In de cast: Chris Pratt is de nieuwe Indiana Jones, vrouwelijke Ghostbusters gevonden, en meer

In de cast: Chris Pratt is de nieuwe Indiana Jones, vrouwelijke Ghostbusters gevonden, en meer In de rubriek In de cast verzamelt de Film1 redactie het belangrijkste castingnieuws van de dag. Hier lees je alles over de nieuwste projecten van acteurs, regisseurs, producenten en scenaristen.

Trailer Desert Dancer: Freida Pinto danst voor haar leven

Trailer Desert Dancer: Freida Pinto danst voor haar leven Omdat Freida Pinto (Slumdog Millionaire) en Reece Ritchie niet in het openbaar mogen dansen, gaan ze de woestijn in. Bekijk de trailer van Desert Dancer hier.

In de cast: Julia Roberts maakt Batkid film, The Jetsons naar het witte doek en meer

In de cast: Julia Roberts maakt Batkid film, The Jetsons naar het witte doek en meer In de rubriek In de cast verzamelt de Film1 redactie het belangrijkste castingnieuws van de dag. Hier lees je alles over de nieuwste projecten van acteurs, regisseurs, producenten en scenaristen.

Keanu Reeves laat twee mooie dames binnen in stomende teaser Knock Knock

Keanu Reeves laat twee mooie dames binnen in stomende teaser Knock Knock Wanneer er twee knappe meiden bij Keanu Reeves voor de deur staan, kan hij natuurlijk niet weigeren. Wat begint als een fantasie, lijkt duister te eindigen. Bekijk de spannende teaser van Knock Knock hier.
« Oudere berichten