Film1 Movie News - Week 16

Film1 Movie News - Week 16 Film1 Movie News voelt de sexy Jamie Dornan aan de tand over zijn hoofdrol in Fifty Shades Darker en Will Arnett vertelt hoe hij de lichtere kant van de Dark Knight laat zien in The Lego Batman Movie.

Paaspret bij Film1 met de mooiste familiefilms

Paaspret bij Film1 met de mooiste familiefilms Ook tijdens de Paasdagen zie je de fraaiste en fijnste familiefilms bij Film1. Geniet twee dagen lang van toptitels voor het hele gezin zoals Kung Fu Panda 3, The Peanuts Movie en het betoverende The BFG van Steven Spielberg naar het boek van Roald Dahl. Lees verder voor de volledige programmering.

De beste film line-ups zie je deze zomer bij Film1festivals!

De beste film line-ups zie je deze zomer bij Film1festivals! Deze zomer hoef je de deur niet uit voor de mooiste festivals. Vanaf 5 mei zie je op iedere Film1 festivaldag een speciaal geselecteerde line-up, ieder in een uniek thema. Kijk snel verder voor de volledige programmering.

Film1 Movie News - Week 14

Film1 Movie News - Week 14 Oscarwinnares Viola Davis vertelt over haar rol in Fences en op de rode loper van Fifty Shades Darker trof Film1 Movie News hoofdrolspeelster Dakota Johnson.

Film1 nu ook beschikbaar via Android TV

Film1 nu ook beschikbaar via Android TV Vanaf nu is het aanbod van Film1 ook te bekijken via Android TV. Download op televisies die uitgerust zijn met Android de gratis Film1 App in de Google Play Store. Blader door het uitgebreide aanbod van Film1 of zoek op een titel en kijk direct naar alle films en series.

The Legacy seizoen 3 van start bij Film1 Drama

The Legacy seizoen 3 van start bij Film1 Drama Het derde en laatste seizoen van de intrigerende Deense dramaserie The Legacy gaat vanavond van start bij Film1 Drama. Wil je de eerste twee seizoenen inhalen? Dat kan on demand via interactieve tv, de Film1 website en de app.

Film1 Promo: Highlights van April 2017

Film1 Promo: Highlights van April 2017 Film1 zit in april vol met spectaculaire verrassingen. Beleef onder meer de premières van het sprookjesachtige The BFG, het magische Now You See Me 2, het spraakmakende Elle, het fantastische Focus en het spannende Run All Night. Bekijk hier onze maandpromo.

Film1 Movie News - Week 12

Film1 Movie News - Week 12 Na zich jarenlang te hebben uitgehongerd voor verschillende rollen vond acteur Matthew McConaughey het niet erg om eens flink wat kilo's aan te komen voor zijn rol in het avontuurlijke drama Gold. Dat en meer nieuwtjes in het Film1 Movie News van deze week.

Film1 nu ook on demand te bekijken bij Tele2

Film1 nu ook on demand te bekijken bij Tele2 Start en pauzeer iedere film op je eigen tv wanneer het jou uitkomt: vanaf nu kunnen ook onze abonnees die aangesloten zijn bij Tele2 het uitgebreide aanbod van Film1 on demand bekijken via interactieve televisie.

Marathon Vikings seizoen 4B bij Film1 Drama

Marathon Vikings seizoen 4B bij Film1 Drama Betreed dit weekend de brute en mysterieuze wereld van Ragnar Lothbrok en zijn Vikingen, waar de helden onverschrokken zijn en hun verhalen worden geschreven in bloed. Zaterdag en zondag zie je alle afleveringen van seizoen 4B achter elkaar!
« Oudere berichten