Once Upon a Time seizoen 7 van start

Once Upon a Time seizoen 7 van start Het lange wachten is voorbij! Het zevende seizoen van de sprookjesachtige serie Once Upon a Time gaat eindelijk van start, met iedere dinsdagavond om 20:30 uur een splinternieuwe aflevering bij Film1 Drama.

Dit kun je met een tijdelijk Film1 Start-account

Dit kun je met een tijdelijk Film1 Start-account Heb je je net op onze abonneerpagina aangemeld als nieuwe klant van Film1 en wil je meteen kijken via de website of de app? Maak dan gebruik van je tijdelijke Film1 Start-account. Lees hier hoe dat in z'n werk gaat.

Kijk Film1 ook on demand via tv-kanaal 105 bij Ziggo

Kijk Film1 ook on demand via tv-kanaal 105 bij Ziggo Ziggo kanaal 105 is een speciale zender om Film1 on demand te bekijken. Ben je aangesloten via Ziggo en beschik je over een Mediabox XL? Lees dan snel verder hoe je via kanaal 105 het hele aanbod van Film1 direct kunt bekijken.

Film1 krijgt vernieuwde homepagina

Film1 krijgt vernieuwde homepagina Vanaf volgende week krijgt Film1.nl - in het kader van een nieuwe campagne - een geheel vernieuwde homepagina. Dit betekent niet dat de bestaande website hiermee verdwijnt: de tv-gids, het complete aanbod, de nieuws-sectie en de inlogpagina blijven uiteraard toegankelijk in hun vertrouwde vorm.

Kijk live naar Film1 Premiere met de vernieuwde mobiele app

Kijk live naar Film1 Premiere met de vernieuwde mobiele app Met de vernieuwde mobiele Film1 app voor iOS en Android kun je nu live het kanaal Film1 Premiere bekijken. Download de nieuwste versie via de Google Play Store of iTunes en lees snel verder voor alle andere verbeteringen.

Kijk Film1 via je PlayStation®!

Kijk Film1 via je PlayStation®! Je kon Film1 al kijken op een Sony PlayStation® via het speciale Film1 PlayStation®-abonnement. Maar nu kun je een PS3 of PS4 ook koppelen aan Film1 wanneer je bent geabonneerd via een tv-aanbieder. Lees hier hoe je in drie gemakkelijke stappen het hele aanbod van Film1 via jouw Sony PlayStation® kan zien.

Film1 Sundance verdwijnt per 31 augustus

Film1 Sundance verdwijnt per 31 augustus Vanaf 31 augustus verdwijnt Film1 Sundance. Een deel van de filmhuisfilms die normaliter op dit kanaal zouden worden vertoond, krijgen een plek op een van de vier overige zenders van Film1 - Film1 Premiere, Film1 Drama, Film1 Family of Film1 Action. Daarnaast zullen deze films ook on demand beschikbaar zijn.

Jennifer Lawrence door het lint in eerste trailer van Mother!

Jennifer Lawrence door het lint in eerste trailer van Mother! Na huiveringwekkende trips als Requiem for a Dream en Black Swan komt regisseur Darren Aronofsky met een nieuwe koortsdroom naar de bioscoop en in Mother! moet Jennifer Lawrence het ontgelden. Bekijk hier de hysterische trailer.

Oscarwinnaar Martin Landau overleden op 89-jarige leeftijd

Oscarwinnaar Martin Landau overleden op 89-jarige leeftijd Veteraan Martin Landau, die in 1994 een Oscar kreeg voor zijn bijrol in Ed Wood, is zaterdagmiddag overleden op 89-jarige leeftijd. TMZ meldt dat de acteur na een kort ziekbed overleed in een ziekenhuis in Los Angeles.

Groot deel Once Upon a Time-cast op de schop

Groot deel Once Upon a Time-cast op de schop Er zijn grote veranderingen op komst voor Once Upon a Time. Na het nieuws dat Jennifer Morrison niet zal terugkeren als Emma Swan, is inmiddels ook bekend dat de personages Snow White, Charming, Belle, Henry en Zelena geen deel meer uitmaken van de fantasyserie. Gelukkig zijn er wel vijf nieuwe castleden bekendgemaakt.
« Oudere berichten