Vandaag

Firth uit de dood herrezen in trailer 'Kingsman: The Golden Circle'

Firth uit de dood herrezen in trailer 'Kingsman: The Golden Circle' De keiharde en komische spionnenfilm Kingsman: The Secret Service uit 2014 krijgt dit jaar een vervolg en de eerste trailer is spectaculair. Zelfs Colin Firth, wiens personage Harry Hart in het eerste deel het loodje legde, weigert de sequel aan zich voorbij te laten gaan. Lees snel verder voor de eerste bewegende beelden.

Eerder

Trailer: Losgeslagen nonnen in The Little Hours

Trailer: Losgeslagen nonnen in The Little Hours Dave Franco ontvlucht zijn meester om terecht te komen in een klooster vol compleet gestoorde nonnen, waaronder Allison Brie en Aubrey Plaza. Check nu de eerste trailer van de komedie The Little Hours.

Trailer: Ryan Reynolds sloopt Amsterdam in The Hitman's Bodyguard

Trailer: Ryan Reynolds sloopt Amsterdam in The Hitman's Bodyguard Ryan Reynolds krijgt in The Hitman's Bodyguard een bijzonder klusje: ervoor zorgen dat zijn aartsvijand Samuel L. Jackson niet wordt afgemaakt door een genadeloze Europese dictator. Kijk nu de eerste trailer.

Trailer: Charlize Theron is explosief in Atomic Blonde

Trailer: Charlize Theron is explosief in Atomic Blonde De eerste trailer van Charlize Therons nieuwe actiespektakel sloeg in als een bom en dit tweede voorproefje doet er zeker niet voor onder. Check nu de nieuwe trailer van Atomic Blonde!

Waanzinnige eerste teasertrailer voor Thor: Ragnarok

Waanzinnige eerste teasertrailer voor Thor: Ragnarok De eerste teasertrailer voor Thor: Ragnarok is zojuist verschenen en hoewel nog niet alle plotdetails worden onthuld, is er genoeg om ontzettend blij van te worden. Check de video nu.

Featurette: Vin Diesel en crew gaan los in NYC in Fast & Furious 8

Featurette: Vin Diesel en crew gaan los in NYC in Fast & Furious 8 Alles is groter, gevaarlijker en sneller in alweer het achtste deel in de Fast & Furious franchise. Check hier de nieuwe featurette en zie hoe de crew de straten van New York onveilig maakt.

Trailer: Onheilspellende ufo's in horrorfilm Phoenix Forgotten

Trailer: Onheilspellende ufo's in horrorfilm Phoenix Forgotten Hoewel het found footage-genre niet meer zo populair is als voorheen, duikt er zo nu en dan nog wel eens een film op die ons met schokkerige, realistische camerabeelden de stuipen op het lijf probeert te jagen. Dit geldt bijvoorbeeld voor Phoenix Forgotten, een nieuwe scifi-griezelfilm over drie tieners die een ufo spotten en op onderzoek uitgaan. Bekijk snel de trailer.

Trailer: Aubrey Plaza van het padje af in Ingrid Goes West

Trailer: Aubrey Plaza van het padje af in Ingrid Goes West Aubrey Plaza is in standaard modus al een beetje gek en in haar nieuwe project gaan alle remmen los. Kijk nu de eerste trailer voor het komische drama Ingrid Goes West met Plaza in de titelrol als een vastbesloten social media-stalker.

Trailer: Cruise is de uitverkorene in The Mummy

Trailer: Cruise is de uitverkorene in The Mummy Tom Cruise blijft nog even dé actieheld pur sang en in de nieuwe trailer van The Mummy bewijst hij maar weer eens waarom. Kijk snel verder voor de spannende video.

Film1 Promo: Highlights van April 2017

Film1 Promo: Highlights van April 2017 Film1 zit in april vol met spectaculaire verrassingen. Beleef onder meer de premières van het sprookjesachtige The BFG, het magische Now You See Me 2, het spraakmakende Elle, het fantastische Focus en het spannende Run All Night. Bekijk hier onze maandpromo.
« Oudere berichten