Once Upon a Time seizoen 7 van start

Once Upon a Time seizoen 7 van start Het lange wachten is voorbij! Het zevende seizoen van de sprookjesachtige serie Once Upon a Time gaat eindelijk van start, met iedere dinsdagavond om 20:30 uur een splinternieuwe aflevering bij Film1 Drama.

Waarom regisseer je jezelf?

Waarom regisseer je jezelf? Soms willen acteurs een film zo graag gemaakt zien worden voor het witte doek - en Film1 - dat ze de regie in eigen hand nemen. Zo ook Ewan McGregor met American Pastoral. Lees hier waarom enkele collega's voor dezelfde route kozen.

Alles over het huiveringwekkende Brimstone

Alles over het huiveringwekkende Brimstone Met de internationale western Brimstone kwam een langgekoesterde wens uit van de Nederlandse regisseur Martin Koolhoven. Kom alles aan de weet over de productie van deze gewelddadige thriller, die onlangs met zes Gouden Kalveren werd bekroond.

Hollywood haalt het hiervandaan

Hollywood haalt het hiervandaan Terwijl Hollywood nog bezig is met de remake, zie je het origineel nu al bij Film1! Lees hier welke films zo goed zijn dat ze er in Amerika hun eigen versie van proberen te maken.

Film1 MegaWeekend op 17 en 18 november

Film1 MegaWeekend op 17 en 18 november Op 17 en 18 november is het MegaWeekend bij Film1, met de premières van de topfilms Assassin's Creed, Why Him?, Keeping Up with the Joneses en Patriots Day. Bekijk hier de promo.

Movember Special: voor welke snor ga jij?

Movember Special: voor welke snor ga jij? De eerste dagen van november kijk je bij Film1 naar de beste snorren tijdens de Movember special. Ga jij voor de 'Hell or High Water' of toch voor de 'Ron Goossens' brabosnor? Doe mee aan Movember: Grow a mo, save a bro!

Vijf films met Matt Damon op z'n best

Vijf films met Matt Damon op z'n best Matt Damon is zonder twijfel een van Hollywoods grootste multitalenten. Komedie, actie, drama, scifi, acteren, produceren; Damon doet het allemaal. We zetten vijf toffe titels van de acteur voor je op een rij.

De 10 beste horrorfilms in oktober

De 10 beste horrorfilms in oktober Het is bijna Halloween dus hebben we onze beste horrorfilms op een rijtje gezet. Durf jij ze allemaal te kijken?

Film1 MegaWeekend op 20 en 21 oktober

Film1 MegaWeekend op 20 en 21 oktober Op 20 en 21 oktober is het MegaWeekend bij Film1, met de premières van de topfilms La La Land, Fifty Shades Darker, xXx: Return of Xander Cage en Sing. Bekijk hier de promo.

Beter goed geleend dan belabberd bedacht

Beter goed geleend dan belabberd bedacht In de stomende stripper-komedie Onze Jongens doen Jim Bakkum en consorten niet onder voor Channing Tatum en zijn magische mannen. Deze andere Nederlandse films hebben zich ook laten inspireren door internationaal werk.
« Oudere berichten