Vijf films met Matt Damon op z'n best

Vijf films met Matt Damon op z'n best Matt Damon is zonder twijfel een van Hollywoods grootste multitalenten. Komedie, actie, drama, scifi, acteren, produceren; Damon doet het allemaal. We zetten vijf toffe titels van de acteur voor je op een rij.

De 10 beste horrorfilms in oktober

De 10 beste horrorfilms in oktober Het is bijna Halloween dus hebben we onze beste horrorfilms op een rijtje gezet. Durf jij ze allemaal te kijken?

Film1 MegaWeekend op 20 en 21 oktober

Film1 MegaWeekend op 20 en 21 oktober Op 20 en 21 oktober is het MegaWeekend bij Film1, met de premières van de topfilms La La Land, Fifty Shades Darker, xXx: Return of Xander Cage en Sing. Bekijk hier de promo.

Beter goed geleend dan belabberd bedacht

Beter goed geleend dan belabberd bedacht In de stomende stripper-komedie Onze Jongens doen Jim Bakkum en consorten niet onder voor Channing Tatum en zijn magische mannen. Deze andere Nederlandse films hebben zich ook laten inspireren door internationaal werk.

Alles over Bridget Jones's Baby

Alles over Bridget Jones's Baby Renée Zellweger is terug als de stuntelende Britse Bridget in Bridget Jones's Baby. Check hier de leukste feiten over deze heerlijke romantische komedie.

Film1 MegaWeekend op 22 en 23 september

Film1 MegaWeekend op 22 en 23 september Op 22 en 23 september is het MegaWeekend bij Film1, met de premières van de topfilms Jason Bourne, Central Intelligence, Bridget Jones's Baby en Inferno. Bekijk hier de promo.

AdventurousFestival - op 19 augustus

AdventurousFestival - op 19 augustus Ga met elkaar een avontuurlijke avond tegemoet en beleef tijdens wonderbaarlijke AdventurousFestival bij Film1 de première van Miss Peregrine's Home for Peculiar Children en andere verbazingwekkende films zoals Now You See Me 2, Project T en Mad Max: Fury Road.

Binge Alert: Deze series zijn nog te zien in augustus

Binge Alert: Deze series zijn nog te zien in augustus Je hebt nog tot 30 augustus de tijd om bij Film1 series te kijken als Hell on Wheels, Rectify, Jack Irish, Rake, Catastrophe en Peaky Blinders.
Bekijk hier het complete overzicht.

Film1 Promo: Highlights van Augustus 2017

Film1 Promo: Highlights van Augustus 2017 In augustus heeft Film1 de leukste en meest merkwaardige families. Geniet de komende weken van de premières van de hilarische komedie Bad Neighbours 2, de familiefilm Meneer Pluizenbol, de horrorthriller Blair Witch, de actieknaller The Man from U.N.C.L.E. en de fantasyfilm Miss Peregrine's Home for Peculiar Children en nog veel meer. Bekijk hier de maandpromo.

Geniet van een heerlijke Ice Age-cocktail bij Film1!

Geniet van een heerlijke Ice Age-cocktail bij Film1! Wat krijg je als je alle Ice Age-films in de blender gooit? Een heerlijke ijskoude cocktail die je nu kunt genieten bij Film1! Bekijk hier onze smakelijke promo.
« Oudere berichten