In de cast: Vincent Cassel, Josh Gad en Karen Gillan

In de cast: Vincent Cassel, Josh Gad en Karen Gillan Lees alles over de nieuwe projecten van Vincent Cassel (Trance), Josh Gad (Pixels) en Karen Gillan (Guardians of the Galaxy).

In de cast: Zac Efron, Leonardo DiCaprio en meer

In de cast: Zac Efron, Leonardo DiCaprio en meer De Film1 redactie verzamelt in de rubriek 'In de cast' het belangrijkste castingnieuws van de dag. Lees alles over de nieuwe projecten van Zac Efron, Leonardo DiCaprio, Martin Scorcese, Matt Dillon en Reese Witherspoon.

In de cast: Frank Grillo, Ali Larter en Billy Crudup

In de cast: Frank Grillo, Ali Larter en Billy Crudup De Film1 redactie verzamelt in de rubriek 'In de cast' het belangrijkste castingnieuws van de dag. Lees vandaag alles over de nieuwe projecten van Frank Grillo, Ali Larter en Billy Crudup.

In de cast: ChloŽ G. Moretz, Michael B. Jordan en meer

In de cast: ChloŽ G. Moretz, Michael B. Jordan en meer De Film1 redactie verzamelt in de rubriek 'In de cast' het belangrijkste castingnieuws van de dag. Lees vandaag alles over de nieuwe projecten van ChloŽ G. Moretz, Michael B. Jordan en Joe Taslim.

Ben Affleck gaat volgende Batmanfilm regisseren

Ben Affleck gaat volgende Batmanfilm regisseren Niet iedereen was even blij met de casting van Ben Affleck als Batman in Batman v Superman: Dawn of Justice. Maar de directeur van producent DC Comics is heel tevreden, want Affleck mag nu een solofilm over Batman regisseren en pennen. Dit meldt The Wrap.

In de cast: ChloŽ Grace Moretz en Teresa Palmer

In de cast: ChloŽ Grace Moretz en Teresa Palmer De Film1 redactie verzamelt in de rubriek 'In de cast' het belangrijkste castingnieuws van de dag. Hier lees je alles over de nieuwste projecten van acteurs, regisseurs, producenten en scenaristen.

In de cast: Dwayne Johnson, Emma Watson en meer

In de cast: Dwayne Johnson, Emma Watson en meer De Film1 redactie verzamelt in de rubriek 'In de cast' het belangrijkste castingnieuws van de dag. Hier lees je alles over de nieuwste projecten van acteurs, regisseurs, producenten en scenaristen.

In de cast: Stanley Kubrick, Michael Keaton en meer

In de cast: Stanley Kubrick, Michael Keaton en meer De Film1 redactie verzamelt in de rubriek 'In de cast' het belangrijkste castingnieuws van de dag. Hier lees je alles over de nieuwste projecten van acteurs, regisseurs, producenten en scenaristen.

In de cast: Woody Harrelson, Christian Bale en meer

In de cast: Woody Harrelson, Christian Bale en meer De Film1 redactie verzamelt in de rubriek 'In de cast' het belangrijkste castingnieuws van de dag. Hier lees je alles over de nieuwste projecten van acteurs, regisseurs, producenten en scenaristen.

In de cast: The Good Dinosaur, Get Smurfy en meer

In de cast: The Good Dinosaur, Get Smurfy en meer De Film1 redactie verzamelt in de rubriek 'In de cast' het belangrijkste castingnieuws van de dag. Hier lees je alles over de nieuwste projecten van acteurs, regisseurs, producenten en scenaristen.
« Oudere berichten