You Got Served

You Got Served (2004)

Film1
8.2 / 10
43
Mijn cijfer
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Genre: Drama, Musical, Muziek
Regie: chris Stokes
Cast: Omari Grandberry, Marques Houston, meer »
Lengte: 95 minuten
Land: Verenigde Staten
Taal:

Muzikaal drama over twee bevriende straatdansers die bij een grote wedstrijd niet alleen van buitenaf met stevige competitie te maken krijgen

Je ziet ze overal. Op elke straathoek, bij elk metrostation en op elk speelveld, streetdancers. Groepen mensen staan eromheen en moedigen hun favoriet aan. Elgin en David zijn ook twee streetdancers en behoren tot de besten. Samen met hun groep gaan ze de strijd aan met andere dansfanaten en alles lijkt leuk totdat een andere topgroep hen uitdaagt. De gemoederen lopen hoog op tussen Elgin en David wanneer er verraad in het spel komt. Maar wanneer er een grote wedstrijd in de stad wordt gehouden, moeten ze de handen ineenslaan en dansen alsof hun leven ervan afhangt.

In de dansfilm 'You Got Served' worden de hoofdrollen gespeeld door mensen uit de hip-hop, R&B en rapwereld. Marques Houston, zanger, songwriter en lid van IMX, speelt Elgin. Zijn broer Omari Grandberry, lid van B2K, speelt David. Ook B2K-leden Raz B en Lil' Fizz maken hun opwachting. 'You Got Served' werd geschreven en geregisseerd door Chris Stokes, die toevallig ook de manager van onder andere IMX en B2K is.