50 First Dates

50 First Dates (2004)

Film1
7.4 / 10
131
Pers
60% 1
Mijn cijfer
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Genre: Drama, Komedie, Romantiek
Regie: Peter Segal
Cast: Adam Sandler, Drew Barrymore, meer »
Lengte: 99 minuten
Land: Verenigde Staten
Taal: Engels, Hawaiiaans, Mandarijn

Romantische komedie waarin Adam Sandler helemaal verliefd wordt Drew Barrymore die helaas aan korte termijn-geheugenverlies lijdt

Henry Roth (Adam Sandler) werkt bij een groot aquarium-complex in Hawaï. Hij is de eeuwige vrijgezel die vaak achter de vrouwtjes aanzit, totdat hij als een blok valt voor de charmes van Lucy Whitmore (Drew Barrymore). Ze belanden in bed, maar wanneer ze de volgende ochtend naast elkaar wakker worden zet Lucy het op een gillen. Want door een auto ongeluk lijdt zij aan korte termijn-geheugenverlies. Om een relatie met haar aan te knopen moet Henry dus elke dag opnieuw zijn best doen, opdat Lucy telkens weer verliefd op hem wordt.

'50 First Dates' is een romantische komedie met Adam Sandler ('Big Daddy') en Drew Barrymore ('Charlie's Angels'), die herenigd worden sinds 'The Wedding Singer' uit 1998. Peter Segal was verantwoordelijk voor de regie, die eerder samen met Sandler 'Anger Management' maakte. Ook Rob 'Deuce Bigalow' Schneider, het Saturday Night Live maatje van Adam Sandler, is te zien in '50 First Dates'. Alsmede veteraan Dan Aykroyd.