The Dilemma

The Dilemma (2011)

Film1
5.8 / 10
44
Pers
30% 1
Mijn cijfer
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Genre: Komedie
Regie: Ron Howard
Cast: Vince Vaughn, Kevin James, meer »
Lengte: 111 minuten
Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Kijk nu

Komedie van regisseur Ron Howard waarin Vince Vaughn erachter komt dat de vrouw van zijn beste vriend vreemdgaat

Ronny en Nick zijn naast goede vrienden ook op zakelijk gebied partners en ze staan op het punt een mega-deal te sluiten. Ronny beschouwt daarnaast het huwelijk van Nick en zijn echtgenote als het perfecte voorbeeld. Maar dan ontdekt hij dat Nicks vrouw een stomende affaire heeft met een andere man. Moet Ronny zijn beste vriend de waarheid vertellen?

Regisseur Ron Howard loopt al zijn hele leven mee in Hollywood. Hij begon zijn carrière op jonge leeftijd als acteur en werd wereldberoemd als Richie Cunningham in de tv-serie Happy Days. Eind jaren zeventig nam hij voor het eerst plaats in de regiestoel. Na successen als Cocoon, Willow, Apollo 13 en Far and Away, won Howard in 2001 de Oscars voor Beste Film en Beste Regie met A Beautiful Mind.***

Film1 Recensie: Teleurstellende bromance

Ron Howard raakt kant noch wal met zijn film over de dilemma's van een hechte vriendschap. De cast bestaat uit grote namen, waarvan echter geen enkele acteur goed uit de verf weet te komen. Hoofdrolspeler Vince Vaughn werkt zelfs op de zenuwen met zijn voortdurende geratel in dit tenenkrommende drama met een mislukt komisch randje.

Lees verder