Alvin en de Chipmunks 3

Alvin en de Chipmunks 3 (2011)

Film1
6.7 / 10
30
Pers
50% 2
Mijn cijfer
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Genre: Animatie, Familie
Regie: Mike Mitchell
Cast: Levi van Kempen, Thomas Berge, meer »
Lengte: 87 minuten
Land: Verenigde Staten
Taal: Nederlands nagesynchroniseerd

Derde deel in de familiefilmreeks over de avonturen van de zingende eekhoorns Alvin, Simon en Theodore die dit keer op een tropisch eiland belanden

Alvin, Simon, Theodore en de Chipettes maken een cruise, en zoals gebruikelijk veranderen ze het luxe cruiseschip in hun eigen speeltuin. Totdat ze 'chipbreuk' lijden en op een tropisch eiland belanden. Terwijl Dave Seville op zoek gaat naar zijn vermiste sterren, doen de Munks en de Chipettes waar ze goed in zijn: zingen, dansen en er een bende van maken. Maar op het eiland leeft ook een schipbreukeling, die niets onder doet voor Alvin en de Chipmunks. Samen met hun nieuwe vriendje beleven ze een doldwaas avontuur, vol verrassingen en wijze levenslessen.

In dit derde deel van de populaire familiefilmreeks beleven de zingende eekhoorns opnieuw grootse avonturen. Tijdens de uitreikingen van de Kids Choice Awards mocht regisseur Mike Mitchell de prijs voor Favoriete Film in ontvangst nemen. Eerder stond Mitchell aan het roer van de komedie 'Deuce Bigalo: Male Gigolo' en de animatiefilm 'Shrek Forever After.