We're the Millers

We're the Millers (2013)

Film1
7.4 / 10
48
IMDb
7 / 10 298412
Pers
59% 11
Mijn cijfer
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Genre: Komedie
Regie: Rawson Marshall Thurber
Cast: Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, meer »
Lengte: 111 minuten
Land: Verenigde Staten
Taal: Engels

Komedie waarin Jason Sudeikis zijn buurvrouw Jennifer Aniston en twee tieners overhaalt om drugs te smokkelen van Mexico naar Amerika

David Burke is een kleine hasjdealer die aan koks en voetbalmoeders verkoopt. Nadat hij beroofd wordt van al zijn geld en voorraad, blijft hij achter met een enorme schuld bij zijn leverancier Brad. Om die schuld af te lossen en zijn leven te redden, moet David een grote partij drugs vanuit Mexico het land in smokkelen. Hij regelt hulp van zijn buren: de cynische stripdanseres Rose en de tieners Kenny en Casey. Ze bedenken een waterdicht plan en David gaat vervolgens met zijn nepechtgenote en nepkinderen in een grote, glanzende camper op pad.

Met zijn vertolking van de tiener Kenny won Will Poulter (Son of Rambow, The Maze Runner) de MTV Movie Award voor beste doorbraakrol.*******

Film1 Recensie: Labiel gezin gaat op drugsvakantie

We're the Millers kijkt heerlijk weg en dat heeft de film vooral aan de cast te danken. Jason Sudeikis en Jennifer Aniston spelen op overtuigende wijze vadertje en moedertje, maar het is vooral Will Poulter die lachsalvo's afdwingt. Het feit dat de film op zichzelf wat platvloers en overdreven is, wordt daarmee gelukkig ruimschoots gecompenseerd.

Lees verder
 • Pers - 59%  
  70

  Hilarische grappen

  "Een komedie van het type waartoe We're The Millers toe behoort, ontstijgt zelden de middelmaat. Gelukkig is deze film een uitzondering. De mindere elementen die nu eenmaal vereist lijken te zijn bij dit genre worden voldoende gecompenseerd met hilarische grappen en goed werk van de hele cast."

  Jakob Peters - Moviescene
  70

  Kijkt lekker weg

  "We're The Millers is één van de betere komedies die dit jaar tot nu toe is uitgekomen en is daarom zeker de moeite waard om te gaan zien. De film kijkt lekker weg en hoewel je niet aan enkele filmclichés hier en daar ontkomt, is het geheel duidelijk goed uitgedacht door de makers."

  Alette Kreuze - Filmpjekijken.com
  70

  Labiel gezin gaat op drugsvakantie

  We're the Millers kijkt heerlijk weg en dat heeft de film vooral aan de cast te danken. Jason Sudeikis en Jennifer Aniston spelen op overtuigende wijze vadertje en moedertje, maar het is vooral Will Poulter die lachsalvo's afdwingt. Het feit dat de film op zichzelf wat platvloers en overdreven is, wordt daarmee gelukkig ruimschoots gecompenseerd.

  Jan-Peter Rook - Film1
  60

  Drugssmokkel in een camper

  "Voorspelbaar en kinderlijk. De charme en komische timing van hoofdrolspelers Jennifer Aniston en Jason Sudeikis geven de situaties niettemin de nodige schwung."

  Eric Koch - De Telegraaf
  60

  Een camper vol met coke

  "We're the Millers is een echte middenmotor: bij vlagen leuk, maar verwacht er niet te veel van."

  Marieke Kremer - Spits
  60

  Frisse komedie

  "Ondanks dat de film aaneengeregen is met clichés en scheldkanonnades is 'We're the Millers' een bovengemiddelde frisse komedie waarbij familiebanden worden herschikt."

  Elise van Dam - Filmpjekijken.com
  60

  Genoeg goede grappen

  "We''e the Millers is een geestige komedie, maar hij is met zo'n twee uur te lang om leuk te blijven. Maar goed, ook in het tweede uur zitten nog genoeg goede grappen om van een geslaagde komedie te mogen spreken - plus een striptease-act van Aniston."

  Andre Nientied - Nu.nl
  60

  Leuk gebracht

  "Een gestoord idee, en voorspelbaar tot en met, maar het wordt leuk gebracht door de nep-gezinsleden. We're the Millers is een lekkere film voor een zwoele zomeravond, waarop je niet al te veel wilt nadenken."

  Romy van Krieken - Veronica Magazine
  60

  Luchtig vermaak

  "We're the Millers moet het niet hebben van subtiele humor en schiet op momenten te ver door in platte grappen over seks en genitaliën, maar als geheel is hij afwisselend genoeg voor een avondje luchtig vermaak."

  Fabian Melchers - FilmTotaal
  40

  Flauw en teleurstellend braaf

  "We're the Millers is niet alleen flauw, maar ook teleurstellend braaf."

  Pauline Kleijer - De Volkskrant
  40

  Ontstoken testikels

  "We're the Millers is een typisch wanproduct van het Amerikaanse studiosysteem, waarbij het originele idee zo vaak door de molen van managers, marketeers en script doctors is gehaald dat alle smaak en kleur verdwenen is."

  Jelle Schot - Cinema.nl
 • Gerelateerd nieuws  
 • Overige informatie  
  Bioscooppremière: Donderdag 29 augustus 2013
  Distributeur: Warner Bros