Trolls

Trolls (2016)

Pers
50% 2
Mijn cijfer
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Genre: Animatie, Avontuur, Komedie
Regie: Walt Dohrn, Mike Mitchell
Cast: Anna Kendrick, Justin Timberlake, meer »
Lengte: 92 minuten
Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Kijk nu

Animatiefilm waarin de dansende en zingende trol Poppy ontdekt dat niet alle problemen op te lossen zijn met een liedje en een knuffel

Stap een kleurige en wonderlijke wereld binnen vol met hilarische en onvergetelijke wezens. De altijd blije trollen willen alleen maar dansen en zingen, maar ze zijn ook het favoriete hapje van de altijd humeurige Bergens. Poppy is een vrolijke en na´eve trol, terwijl haar overbezorgde en achterdochtige soortgenoot Branch de enige trol is die niet zingt, danst of knuffelt. Branch is altijd voorbereid op het ergste, maar als Poppy wordt geconfronteerd met haar grootste uitdaging ooit, ontdekt ook zij dat niet alle problemen opgelost kunnen worden met een liedje, een dansje en een knuffel.

Gebaseerd op de gelijknamige speelgoedpoppen in de vorm van trollen met rechtopstaand felgekleurd haar. De eerste Troll komt uit 1959 maar de bijzondere poppen beleefden in de jaren negentig een ware opleving. Er werden zelfs videospellen en een tekenfilm gemaakt rondom de trollen.