Angels Sing

Angels Sing (2013)

Film1
6.9 / 10
16
IMDb
5.6 / 10 1160
Mijn cijfer
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Genre: Drama, Familie, Komedie
Regie: Tim McCanlies
Cast: Harry Connick jr., Connie Britton, meer »
Lengte: 87 minuten
Land: Verenigde Staten
Taal: Engels

Komedie met Harry Connick Jr. als een vader die geen vreugde beleeft aan kerst en uitgerekend in een buurt komt wonen waar volop feest wordt gevierd

Als kind wilde Michael Walker dat het iedere dag kerst kon zijn. Todat een tragisch ongeluk zijn vreugde voor de feestdagen voor altijd verpestte. Dertig jaar later loopt Michael nog steeds niet warm voor het decemberfeest, ondanks de verwoede pogingen van zijn vrolijke echtgenote en zijn liefhebbende ouders. Wanneer hij op zoek moet naar een nieuwe woning voor zijn gezin, komt Michael in contact met de vriendelijke maar mysterieuze Nick, die hem een prachtig huis aanbiedt. In de nieuwe buurt, waar kerst uitbundig wordt gevierd, leert Michael omwille van zijn zoon de waarde kennen van een warme familie en een gelukkige jeugd.

Zanger en acteur Harry Connick Jr. speelt de hoofdrol in deze warme kerstkomedie, die geregisseerd werd door Tim McCanlies - de maker van Secondhand Lions. Countryzanger Willie Nelson is te zien als de mysterieuze Nick.