Now You See Me 2

Now You See Me 2 (2016)

Film1
7 / 10
32
Pers
53% 6
Mijn cijfer
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Genre: Actie, Komedie, Thriller
Regie: Jon M. Chu
Cast: Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, meer »
Lengte: 115 minuten
Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Kijk nu

Vervolg op de spannende en komische verrassingshit Now You See Me waarin een groep illusionisten tijdens hun shows geld stelen

Een jaar nadat ze de FBI te snel af waren en het publiek voor zich wonnen met hun magische Robin Hood-achtige spektakels, plannen de getalenteerde illusionisten Daniel, Merritt en Jack een comeback. Samen met hun nieuwe aanwinst Lula willen de 'Four Horsemen' de onethische praktijken van een techmagnaat aan het licht brengen. Maar ze verliezen de controle over hun show, die in een onverwachte verdwijningsact verandert. Omdat hun alliantie met FBI-agent Dylan Rhodes op straat ligt, zijn ze nu alle vijf voortvluchtig. Om hun vrijheid terug te winnen en hun naam te zuiveren, worden ze door het technische wonderkind Walter Mabry gedwongen de meest onmogelijke diefstal ooit uit te voeren.

Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco keren in Now You See Me 2 terug als de illusionisten die hun act gebruiken om banken te beroven. Ze worden dit keer aangevuld door Lizzy Caplan als het nieuwe lid van de 'Four Horsemen', omdat actrice Isla Fisher vanwege haar zwangerschap geen deel kon nemen aan dit vervolg. Wel maken Mark Ruffalo, Morgan Freeman en Michael Caine weer acte de présence. Nieuw in de cast is Daniel Radcliff (Harry Potter) als de sluwe Walter Mabry. De regie ligt in handen van Jon M. Chu (G.I. Joe: Retaliation).