Fashion Chicks

Fashion Chicks (2015)

Film1
6.5 / 10
15
IMDb
5.5 / 10 174
Pers
33% 3
Mijn cijfer
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Genre: Komedie, Romantiek
Regie: Jonathan Elbers
Cast: Liza Sips, Robin Martens, meer »
Lengte: 93 minuten
Land: Nederland
Taal: Nederlands

Nederlandse romantische komedie met Liza Sips als een verlegen meisje dat fashion designer wil worden en daarom een alter ego bedenkt

Esmee is een introvert meisje van eenvoudige komaf. Haar grote droom is om fashion designer te worden en het liefst zou ze designerkleding dragen, maar dat kan ze zich bij lange na niet veroorloven. Als Esmee stage mag lopen bij hét modebedrijf Wolff Fashion wordt ze al snel gedegradeerd tot magazijnmedewerker. Ondanks dat ze gigantisch baalt, heeft ze hierdoor wel beschikking over afgekeurde designkleding. Esmee begint zelf kleding te ontwerpen en creëert een online alter ego 'Lizzy'. Door een toevallig optreden op Fashionweek worden Lizzy en haar blog meteen beroemd. • Pers - 33%  
  60

  Leuke luchtige film

  "Fashion Chicks is een leuke luchtige film en doet erg denken aan de Hannah Montana film, alleen dan in de modewereld. Hij is wel echt voor de doelgroep van meiden van tien tot vijftien jaar, zij zullen er zeker weg van zijn."

  Louke Kreemers - Filmpjekijken.com
  20

  Film verslikt zich in vloggers

  "De toon van Fashion Chicks is te hysterisch, de satire te makkelijk, het spel te vet aangezet en het verhaal te voorspelbaar."

  André Waardenburg - NRC Handelsblad
  20

  Overdosis aan clichés

  "Neem The Devil Wears Prada, gooi er wat Mean Girls bij en je hebt het idee van Fashion Chicks. Simpel zou je zeggen, maar debuterend regisseur Jonathan Elbers lijkt zich ernstig te hebben verslikt in de uitvoering. Het gebrek aan logica is zo duizelingwekkend dat de overdosis aan clichés bijzaak wordt."

  Fabian Melchers - FilmTotaal
 • Overige informatie  
  Bioscooppremière: Woensdag 2 december 2015
  Distributeur: Just Film Distribution