Kidnap

Kidnap (2017)

Pers
34% 5
Mijn cijfer
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Genre: Thriller
Regie: Luis Prieto
Cast: Halle Berry, Sage Correa, meer »
Lengte: 94 minuten
Land: Verenigde Staten
Taal: Engels

Thriller met Halle Berry als een moeder wier zoontje wordt ontvoerd waarna ze direct de achtervolging inzet

Karla McCoy besluit de middag met haar zoontje Frankie in een speeltuin door te brengen. Wat een leuk uitje had moeten worden, loopt echter uit op een levensgevaarlijk kat en muis spel. Als Karla haar zoontje even uit het oog verliest, wordt Frankie op brutale wijze ontvoerd. Karla ziet nog net dat hij een auto in wordt gesleurd, maar kan de ontvoerders niet meer stoppen. Ze neemt het heft in eigen handen en gaat tot het absolute uiterste om haar zoontje terug te krijgen. • Pers - 34%  
  60

  Ondanks ongeloofwaardigheid best spannend

  "Kidnap is voor het grootste gedeelte n lange autoachtervolging. Dat simpele gegeven werkt. Als je tenminste in de onzin kunt meegaan die de schrijver nodig acht om de achtervolging op gang te houden."

  Kaj van Zoelen - FilmTotaal
  40

  Kidnap wil maar niet spannend worden

  "Dat er tamelijk ruime plotgaten vallen is tot daar aan toe. Fnuikender is het dat Kidnap maar niet spannend wil worden."

  Joost Broeren-Huitenga - Het Parool
  30

  Moeder wordt wild roofdier

  "van een gebrek aan vaart heeft deze thriller allerminst last, want hoofdpersoon Karla stapt al vroeg de auto voor een dollemansrit die je doorgaans pas tegen het eind van een film tegenkomt. Maar niets of niemand is opgewassen tegen de goedkope plotgrepen die het verhaal steeds meer gaan beheersen."

  Fabian Melchers - De Telegraaf
  20

  Karikaturale weggebruikers

  "Hoe mooi Berry ook is, je wilt niet z intensief naar haar wanhopige gezicht blijven koekeloeren dat, ondanks alle ellende, opmerkelijk fraai in de make-up blijft zitten. (...) Deze weg is helaas geplaveid met spanningsonderbrekende sfeeropnames, enkele karikaturale personages en de ontelbare 'Oh God's' van de hoofdrolspeelster."

  Maricke Nieuwdorp - AD
  20

  Mama is boos!

  "Pas na een uur dreigt de film zowaar heel even spannend, dreigend en grimmig te worden, maar dan is het al te laat om de prijs van het kaartje bij de kassa terug te vragen."

  Cor Oliemeulen - Indebioscoop.com
 • Gerelateerd nieuws  
 • Overige informatie  
  Bioscooppremière: Donderdag 31 augustus 2017
  Distributeur: Dutch FilmWorks