Casper en Emma op safari

Casper en Emma op safari (2015)

IMDb
6.4 / 10 42
Pers
63% 3
Mijn cijfer
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Genre: Familie
Regie: Arne Lindtner Nss
Cast: Julius de Vriend, Laura van Bussel, meer »
Lengte: 80 minuten
Land: Noorwegen
Taal: Nederlands nagesynchroniseerd
Kijk nu

De beste vriendjes Casper en Emma gaan op avontuur in Afrika waar ze logeren bij een dierenkliniek waar ze gaan zorgen voor een baby-leeuwtje

Casper en Emma gaan naar Afrika! De moeder van Emma helpt haar vriendin Ann die in dierenkliniek Camp Eden werkt. Natuurlijk gaan opa en de trouwe knuffels mevrouw Konijn en Welpje ook mee! Ze vinden het spannend, maar hebben ook veel zin om alle wilde dieren te ontmoeten. Al snel raken Casper en Emma bevriend met Ann's dochter Tiri en haar knuffel Schildpad. Als de twee beste vrienden mee mogen op safari, vinden ze een gevangen baby-leeuwtje en nemen hem mee naar Camp Eden. Ze noemen hem Leo. Maar het kleine welpje wil niets eten en daar is Emma bezorgd over. Ze denkt dat het komt omdat Leo zijn moeder mist. Daarom besluiten Casper en Emma naar haar op zoek te gaan. Lukt het Casper en Emma om Leo's mama te vinden? • Pers - 63%  
  70

  Charmante Noorse kinderfilm

  "Het is bewonderenswaardig hoe jeugdregisseur Arne Lindtner Nss de diverse avonturen en indrukken tot een redelijk vloeiend geheel heeft weten te smeden. De enige kritiek die hem ten deel valt is de wel hele snelle afwisseling van situaties."

  Arjan Welles - Filmtotaal
  60

  Casper en Emma op safari is lichtpunt, maar ook naef en zoet

  "Het verhaal is wel erg naef en zoet, maar daarmee ook geschikt voor gevoelige kinderen die liever niet te veel spanning voor de kiezen krijgen."

  Pauline Kleijer - De Volkskrant
  60

  Vrolijk, kleurrijk en creatief

  "De verhalen zijn herkenbaar en spreken aan, durven zwaardere thematiek aan te snijden maar blijven luchtig en de films zijn vrolijk, kleurrijk en ogen creatief. Dat het acteerwerk wat al te dik aangezet is (Emma's opa!) en dat de nasynchronisatie niet geweldig is, daar zal de gemiddelde vijfjarige cht niet wakker van liggen!"

  Patricia Smagge - Cinemagazine
 • Overige informatie  
  Bioscooppremière: Donderdag 7 juli 2016
  Distributeur: Just Film Distribution
  Alternatieve titel: Casper & Emma 2, Karsten og Petra p safari