Vampierzusjes 2: Vleermuizen in je buik

Vampierzusjes 2: Vleermuizen in je buik (2014)

IMDb
5.5 / 10 156
Pers
55% 2
Mijn cijfer
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Genre: Avontuur, Drama, Familie, Fantasy, Komedie
Regie: Wolfgang Groos
Cast: Vajčn van den Bosch, Venna van den Bosch, meer »
Lengte: 89 minuten
Land: Duitsland
Taal: Nederlands nagesynchroniseerd
Kijk nu

De vampierzusjes zijn terug voor een spannend avontuur waarin Dakaria verliefd wordt op de mysterieuze zanger van een band met een gevaarlijke manager

Twee jaar na hun verhuizing uit Transsylvanië zijn de vampierzusjes Dakaria en Silvania Tepes helemaal gesetteld in het rustige Duitse dorpje Bindburg. Terwijl Silvania verkering heeft met Jacob, laat Dakaria haar oog vallen op Murdo, de mysterieuze zanger van haar favoriete band Krypton Krax. De zusjes besluiten om 's nachts stiekem het huis uit te sluipen en naar hun concert te vliegen. Maar dan blijkt dat de manager van de band de gevaarlijke Xantor is, een oude bekende van hun ouders. Wanneer Dakaria wordt ontvoerd, moet Sylvania, samen met haar vrienden er alles aan doen om haar zusje te redden uit de handen van het kwaad.

Deze Nederlands gesproken Duitse familiefilm is het tweede deel in een reeks gebaseerd op de kinderboeken van Franziska Gehm. • Pers - 55%  
  60

  Leuke, vlotte film

  "Vampierzusjes 2: Vleermuizen in de buik is een leuke, vlotte film voor kinderen vanaf een jaar of acht, negen. Zoals de titel al aangeeft, is het onderliggende thema de liefde, verliefd zijn, maar ook jaloezie."

  Monica Meijer - Cinemagazine
  50

  Dilemma's dit keer minder sterk uitgewerkt

  "Het vervolg doet dus een tikkeltje rommeliger aan dan zijn voorganger, maar gelukkig wordt dit nog redelijk gecompenseerd door de vrolijke aankleding, onderhoudende special effects en hier en daar een leuke bijrol."

  Jelle Fastenau - Filmtotaal
 • Overige informatie  
  Bioscooppremière: Donderdag 28 juli 2016
  Distributeur: Just Film Distribution
  Alternatieve titel: Die Vampirschwestern 2 (NL), Vampire Sisters 2: Bats in the Belly