Rings

Rings (2017)

Pers
35% 4
Mijn cijfer
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Genre: Horror
Regie: F. Javier Gutiérrez
Cast: Matilda Lutz, Alex Roe, meer »
Lengte: 102 minuten
Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Kijk nu

Derde deel in reeks Ring-horrorfilms waarin een jonge vrouw de beruchte mysterieuze videoband bekijkt, waarna ze nog maar zeven dagen te leven heeft

Julia's vriendje Holt is geobsedeerd door de Ring-legende over de mysterieuze videoband met een behekst meisje dat de kijker zeven dagen na het afspelen komt doden. Holt heeft de beelden gezien en om de vloek die op hem rust over te nemen, offert de wanhopige Julia zich op door de afgrijselijke video ook te bekijken. Vanaf dat moment is Julia haar leven niet meer zeker. Maar haar tape blijkt extra beelden te bevatten die nog niemand eerder heeft gezien. En de gevolgen hiervan blijken zo mogelijk nog huiveringwekkender te zijn.

In 2002 regisseerde Gore Verbinski de succesvolle horrorfilm The Ring - een remake van het Japanse Ringu - met in de hoofdrol Naomi Watts. Watts speelde drie jaar later ook in het vervolg The Ring Two. Rings is het derde deel in de reeks, met naast hoofdrolspeelster Matilda Lutz bijrollen voor Johnny Galecki en Vincent D'Onofrio.