Office Christmas Party

Office Christmas Party (2016)

Pers
47% 3
Mijn cijfer
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Genre: Komedie
Regie: Josh Gordon, Will Speck
Cast: Jason Bateman, Olivia Munn, meer »
Lengte: 105 minuten
Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Kijk nu

Uitzinnige komedie van de schrijvers van The Hangover waarin het bescheiden kerstfeestje op een Amerikaans kantoor volledig uit de hand loopt

Clay Vanstone dreigt zijn kantoorbaan te verliezen dankzij zijn ijskoude zus Carol, die de CEO van het bedrijf is. Hij probeert hier een stokje voor te steken door een grote klant binnen te halen met een kerstfeestje. Maar wat een bescheiden werkborrel had moeten worden, loopt uit op het meest doorgedraaide, epische evenement dat het kantoor ooit heeft meegemaakt, inclusief rendieren die uit de wc drinken, rappende kerstmannen en veel te veel alcohol. "Ho ho holy shit!"

Jon Lucas en Scott Moore, de schrijvers van The Hangover, bedachten het verhaal van Office Christmas Party. De regie ligt in handen van het duo Josh Gordon en Will Speck die eerder samen Blades of Glory maakten. Hoofdrollen zijn voor Jason Bateman, Olivia Munn, T.J. Miller, Kate McKinnon en Jennifer Aniston. • Pers - 47%  
  60

  Kantoorhumor met alcohol

  "De grappen over hedendaagse bedrijfscultuur waarin winstpercentages steeds hoger moeten, werkfeestjes vooral niet té leuk mogen zijn en politieke correctheid overheerst, zijn onderhoudend. Maar ze gaan verloren tussen met alcohol overgoten flauwe kantoorhumor."

  Sabeth Snijders - NRC Handelsblad
  40

  Alleen genietbaar met een flinke slok glühwein

  "De verhaallijntjes verschillen onderling sterk van elkaar, wat het voor de makers extra lastig maakt om een solide geheel te smeden. Het maakt dat dit festijn uitsluitend te pruimen is voor de liefhebbers van onnozel kerstvermaak."

  Frank Stol - FilmTotaal
  40

  Beestachtige bedrijfsborrel

  "Met de drugs, hoeren, vernielingen en vuilbekkende veertigers zit het hier wel goed, met de humor minder."

  Fabian Melchers - De Telegraaf
 • Gerelateerd nieuws  
 • Overige informatie  
  Bioscooppremière: Donderdag 8 december 2016
  Distributeur: Entertainment One Benelux