Chips

Chips (2017)

Pers
48% 4
Mijn cijfer
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Genre: Actie, Komedie
Regie: Dax Shepard
Cast: Michael Peņa, Dax Shepard, meer »
Land: Verenigde Staten
Taal: Engels

Actiekomedie naar de populaire tv-serie uit de jaren zeventig over de motoragenten op de snelwegen van Los Angeles

Jon Baker en Frank 'Ponch' Poncherello zijn lid geworden van de California Highway Patrol (CHP) in Los Angeles, maar beiden met een compleet andere motivatie. Baker is een beschadigde, professionele motorrijder die zijn leven en huwelijk weer op de rails probeert te krijgen. Poncherello is een arrogante undercover FBI-agent die een overval onderzoekt waarbij miljoenen dollars zijn gestolen waarschijnlijk door iemand binnen de CHP. De onervaren nieuwkomer en de geharde professional worden bij elkaar gezet, maar het botst meer dan dat het klikt. • Pers - 48%  
  60

  Mikt vooral op onderbroekenlol

  "Chips doet te weinig om zich te onderscheiden van de middelmaat. Daarvoor mist het de slimme zelfspot en zelfbewustheid van een op het eerste gezicht overbodige reboot die 21 Jump Street wel zo scherp wist te brengen."

  Jelle Fastenau - FilmTotaal
  60

  Motormuizen tegen de misdaad

  "De doorsnee 'buddycop'-formule van tegenpolen die tegen wil en dank elkaars partner worden, levert best een vermakelijke zit op, ondanks een overdaad aan puberale seksgrapjes."

  Fabian Melchers - De Telegraaf
  50

  When the chips are down

  "Zoals je kan verwachten van zoveel Hollywoodkomedies tegenwoordig betekent 'modern' flink wat grove humor. Waarschijnlijk te veel in het geval van CHiPs, een rommelige komedie en een verspilde kans."

  Lucas Versantvoort - FilmVandaag.nl
  20

  Een hemeltergende herhalingsoefening

  "Een greep in de grabbelton van ooit succesvolle films en series die in de dollartekens weerspiegelende ogen van Hollywoodproducenten eenvoudig en vooral winstgevend opnieuw te maken moeten zijn, zorgt voor een hemeltergende herhalingsoefening."

  Berend Jan Bockting - De Volkskrant
 • Gerelateerd nieuws  
 • Overige informatie  
  Bioscooppremière: Donderdag 23 maart 2017
  Distributeur: Warner Bros