Wat is Film1?

Kijk altijd en overal, op elk apparaat

Met je abonnement heb je toegang tot onze on demand catalogus van 400+ reclamevrije films en series op al je apparaten. Of je nu in de trein zit, even een moment voor jezelf neemt of lekker in bed wil blijven liggen, bij Film1 zit je goed.

On demand kijken op je tv

Met Film1 start je een film op je televisie wanneer jou dat uitkomt. Kun je om de een of andere reden de film niet afkijken? Geen paniek. Druk dan gewoon op stop en kijk op een later tijdstip verder. On demand kijken is gratis voor Film1 abonnees.

Altijd en overal kijken op je pc, laptop, tablet of smartphone

Met een Film1 abonnement heb je altijd en overal in Nederland onbeperkt toegang tot Film1. Kijk op je pc, laptop, tablet of smartphone en geniet van het ruime film- en serieaanbod van Film1.

Om te kijken op je pc of laptop ga je naar Film1.nl en log je in. Wil je op je tablet of smartphone kijken, download dan de Film1 app. Deze Film1 app is gratis beschikbaar in de Apple Store en Google Play Store.

Download hier de Film1 Android app
Download hier de Film1 iOS app

Je kunt maar liefst 4 apparaten selecteren, ongeacht of dit een pc, laptop, tablet, smartphone of een combinatie hiervan is. Je kunt films stoppen en pauzeren en zelfs op een ander apparaat verder kijken. Ook deze service is gratis toegankelijk voor Film1 abonnees.