Klantenservice - Veelgestelde vragen

Wat houdt een Film1 PlayStation«-abonnement in?

Met een PS3™- of PS4™-systeem kun je het aanbod van Film1 ook bekijken zonder dat je aangesloten bent bij een aanbieder van digitale televisie. Met een Film1 PlayStation«-abonnement kun je niet alleen alle films on demand starten, maar ook het Film1 Premiere kanaal live bekijken. Deze dienst is alleen beschikbaar in Nederland.

Hoe sluit ik een Film1 PlayStation«-abonnement af?

Ga op je PlayStation« of via je PC naar de PlayStation«Store en bezoek de Film1-pagina om een abonnement af te sluiten. Film1 Premiere en de Film1 on demand-service zijn beschikbaar in de PlayStation«Store voor €12,99 per maand. PlayStation«Plus-abonnees krijgen een speciale aanbieding van €9,99 per maand. Alle nieuwe abonnees krijgen als welkomstcadeau de eerste maand gratis.

Kan ik met een abonnement via PlayStation« ook naar Film1 kijken op andere apparaten?

Ja. De PS3™ of PS4™ geldt als ÚÚn gekoppeld apparaat aan het Film1 account. Er is daarnaast nog ruimte om drie andere apparaten te koppelen, zoals een PC, laptop, tablet, smartphone of Android TV. Kijk voor meer informatie op de pagina 'Apparaten registreren of verwijderen'.

Kan ik Film1 ook bekijken via mijn PlayStation« wanneer ik een Film1-abonnement heb via een aanbieder van digitale televisie?

Nee, het Film1-PlayStation«-abonnement is een alternatief op de abonnementsvorm via digitale televisie en staat dan ook op zichzelf.

Hoe kan ik mijn abonnement stopzetten?

Je kunt het automatisch verlengen van Film1 te allen tijde vˇˇr de verlengingsdatum stopzetten, waarna het abonnement aan het eind van de periode vervalt.
Ga op een PlayStation«-systeem als volgt te werk om automatisch verlengen uit te zetten:
Meld je aan bij PlayStation«Network en ga naar PlayStation«Network -> Accountgegevens -> Lijst van services. Kies de service die je wilt opzeggen en selecteer Annuleer automatische verlenging