Klantenservice - Veelgestelde vragen

Wat houdt een Film1 PlayStation«-abonnement in?

Met een PS3«- of PS4«-systeem kun je het aanbod van Film1 ook bekijken zonder dat je aangesloten bent bij een aanbieder van digitale televisie. Met een Film1 PlayStation«-abonnement kun je niet alleen alle films on demand starten, maar ook het Film1 Premiere kanaal live bekijken. Deze dienst is alleen beschikbaar in Nederland.

Hoe sluit ik een Film1 PlayStation«-abonnement af?

Ga op je PlayStation« of via je PC naar de PlayStation«Store en bezoek de Film1-pagina om de gratis app te installeren. Bij eerste gebruik zal de app vragen welke abonnementsvorm je gaat gebruiken: een nieuw Film1 PlayStation«-abonnement (PSN) of een bestaand Film1-abonnement via digitale tv (Ziggo, CanalDigitaal, Tele2 e.d.). Kies hierbij voor de eerste optie en sluit via PSN een nieuw abonnement af voor €12,99 per maand. PlayStation«Plus-abonnees krijgen een speciale aanbieding van €9,99 per maand. Alle nieuwe abonnees krijgen als welkomstcadeau de eerste maand gratis.

Kan ik met een abonnement via PlayStation« ook naar Film1 kijken op andere apparaten?

Ja. De PS3« of PS4« geldt als ÚÚn gekoppeld apparaat aan het Film1-account. Er is daarnaast nog ruimte om drie andere apparaten te koppelen, zoals een PC, laptop, tablet, smartphone of Android TV. Kijk voor meer informatie op de pagina 'Apparaten koppelen of verwijderen'.

Kan ik Film1 ook bekijken via mijn PlayStation« wanneer ik een Film1-abonnement heb via een aanbieder van digitale televisie?

Ja, vanaf 4 september is het mogelijk om een PlayStation« te koppelen aan een regulier Film1-abonnement. Kijk voor meer informatie op deze pagina.

Hoe kan ik mijn abonnement stopzetten?

Je kunt het automatisch verlengen van Film1 te allen tijde vˇˇr de verlengingsdatum stopzetten, waarna het abonnement aan het eind van de periode vervalt.
Ga op een PlayStation«-systeem als volgt te werk om automatisch verlengen uit te zetten:
Log in op het PlayStation«Network en ga naar PlayStation«Network -> Accountgegevens -> Lijst van services. Kies de service die je wilt opzeggen en selecteer Annuleer automatische verlenging