Klantenservice - Ondersteuning

Welke mogelijkheden zijn er om Film1 te bekijken afgezien van digitale televisie?

Met ieder abonnement op Film1 kun je gratis het aanbod bekijken via PC, Mac, laptop, iPad, iPhone, Android-smartphone of -tablet en via Android TV. Je kunt maximaal vier apparaten koppelen aan je Film1-abonnement.

Film1 op PC, Mac of laptop

Om via PC, Mac of laptop te kijken surf je naar een filmpagina op film1.nl en klik je op de oranje Kijk nu-knop. Log vervolgens in met je accountgegevens zoals die bij jouw tv-aanbieder staan geregistreerd.

Film1 op iPad of iPhone

Wil je via de iPad of iPhone kijken? Download dan de Film1 App in de App Store van Apple. Je kunt binnen de app inloggen met je accountgegevens zoals die bij jouw tv-aanbieder staan geregistreerd. De iPad of iPhone moet draaien op iOS 9.0 of nieuwer. De app ondersteunt geen apparaten die gejailbreakt zijn.

Film1 op Android tablet, smartphone of Android TV

Download de Film1 App in de Google Play Store. Je kunt binnen de app inloggen met je accountgegevens zoals die bij jouw tv-aanbieder staan geregistreerd. De app functioneert op toestellen met tenminste Android 4.3. Het apparaat dient bovendien door Google gecertificeerd te zijn voor het gebruik van onze digitale kopieerbeveiliging, Google Widevine DRM. De app ondersteunt geen smartphones of tablets die geroot zijn.

Kan ik ook films en series streamen naar TV?

Ja, met de Film1 App op je smartphone of tablet kun je streamen naar een televisie via AirPlay of Chromecast. AirPlay werkt in combinatie met Apple TV en de Google Chromecast is een streamingapparaatje dat je aansluit op de HDMI-poort van je televisie.