Naomie Harris

Naomie Harris

Geboren: 6 september 1976, Londen, Groot-Brittannië
  • Te zien bij Film1  
    • Our Kind of Traitor (2016)

      Our Kind of Traitor (2016)

      Spionagethriller naar het boek van John le Carré waarin Ewan McGregor tijdens zijn vakantie betrokken wordt in een complot van de Russische maffia

      wo 13-12 20:30 zo 17-12 17:10 zo 21-01 11:10
  • Filmografie  
    • Actrice

      Our Kind of Traitor (2016)

      Gail Perkins

      Collateral Beauty (2016)

      Madeleine

      Moonlight (2016)

      Paula

      Spectre (2015)

      Eve Moneypenny

      Southpaw (2015)

      Angela Rivera

      Mandela: Long Walk to Freedom (2013)

      Winnie Mandela

      Skyfall (2012)

      Eve

      The First Grader (2010)

      Jane Obinchu

      Sex & Drugs & Rock & Roll (2010)

      Denise Roudette

      Ninja Assassin (2009)

      Mika Coretti

      Street Kings (2008)

      Linda Washington

      August (2008)

      Sarrah

      Pirates of the Caribbean: At World's End (2007)

      Tia Dalma

      Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2006)

      Tia Dalma

      Miami Vice (2006)

      Trudy Joplin

      Tristram Shandy: A Cock and Bull Story (2005)

      Jennie

      28 Days Later... (2002)

      Selena