David Gordon Green

David Gordon Green

Geboren: 9 april 1975, Little Rock, Verenigde Staten
  • Te zien bij Film1  
    • Goat (2016)

      Goat (2016)

      Drama waarin de band tussen de 19-jarige Brad en zijn broer onder zware druk staat tijdens de helse ontgroening van diens studentenvereniging

      wo 20-06 08:50 vr 06-07 00:35 do 12-07 03:35 di 17-07 10:35 ma 06-08 13:50 di 07-08 02:05 di 14-08 09:10 vr 24-08 08:45
    • Stronger (2017)

      Stronger (2017)

      Waargebeurd drama met Jake Gyllenhaal over de revalidatie van een man die beide benen verloor bij de bomaanslag tijdens de marathon van Boston in 2013

      za 11-08 20:30 zo 12-08 20:30 za 18-08 20:30 vr 24-08 17:00 wo 29-08 08:00
  • Filmografie  
    • Regie

      Halloween (2018)

      Stronger (2017)

      Our Brand Is Crisis (2015)

      Manglehorn (2014)

      Suspiria (2013)

      Prince Avalanche (2013)

      Joe (2013)

      Your Highness (2011)

      The Sitter (2011)

      Pineapple Express (2008)

      Undertow (2004)

      George Washington (2000)

    • Scenario

      Goat (2016)

      Suspiria (2013)

      Prince Avalanche (2013)

      Undertow (2004)

      George Washington (2000)

    • Productie

      Camp X-Ray (2014)

      uitvoerend producent

      Manglehorn (2014)

      producent

      Joe (2013)

      producent

      Prince Avalanche (2013)

      producent

      Compliance (2012)

      uitvoerend producent

      Shotgun Stories (2007)

      producent

      George Washington (2000)

      producent