David Gordon Green

David Gordon Green

Geboren: 9 april 1975, Little Rock, Verenigde Staten
  • Te zien bij Film1  
    • Goat (2016)

      Goat (2016)

      Drama waarin de band tussen de 19-jarige Brad en zijn broer onder zware druk staat tijdens de helse ontgroening van diens studentenvereniging

      za 02-12 05:20 wo 06-12 03:45 za 09-12 01:25 zo 10-12 18:50 wo 13-12 22:45 zo 17-12 01:45 di 19-12 21:15 zo 24-12 03:20 di 26-12 01:30 vr 29-12 22:40 ma 01-01 00:45 za 06-01 20:30 di 09-01 00:30 wo 17-01 05:20 vr 19-01 17:10 di 30-01 11:10
    • Manglehorn (2014)

      Manglehorn (2014)

      Drama met Al Pacino als slotenmaker die nadat zijn hart is gebroken, zijn leven weer probeert op te pakken

      do 30-11 11:30 ma 04-12 13:10 do 07-12 08:55 vr 15-12 10:45 wo 20-12 14:10 zo 24-12 12:50 za 30-12 15:40 wo 03-01 14:25 za 06-01 12:00 di 09-01 15:05 di 16-01 18:55 di 23-01 07:00 di 30-01 14:25
    • The Sitter (2011)

      The Sitter (2011)

      Komedie met Jonah Hill als een onverantwoordelijke babysitter, die drie onuitstaanbare kinderen meeneemt op een nachtelijk avontuur door New York

      di 05-12 05:10 za 09-12 07:00 za 16-12 11:30 wo 20-12 05:40 ma 08-01 03:55 di 09-01 12:35 di 16-01 04:10 wo 17-01 07:00 vr 19-01 22:10 wo 24-01 03:35 di 30-01 08:10
  • Filmografie  
    • Regie

      Halloween (2018)

      Stronger (2017)

      Our Brand Is Crisis (2015)

      Manglehorn (2014)

      Suspiria (2013)

      Prince Avalanche (2013)

      Joe (2013)

      Your Highness (2011)

      The Sitter (2011)

      Pineapple Express (2008)

      Undertow (2004)

      George Washington (2000)

    • Scenario

      Goat (2016)

      Suspiria (2013)

      Prince Avalanche (2013)

      Undertow (2004)

      George Washington (2000)

    • Productie

      Camp X-Ray (2014)

      uitvoerend producent

      Manglehorn (2014)

      producent

      Joe (2013)

      producent

      Prince Avalanche (2013)

      producent

      Compliance (2012)

      uitvoerend producent

      Shotgun Stories (2007)

      producent

      George Washington (2000)

      producent