Jodie Foster

Jodie Foster

Geboren: 19 november 1962, Los Angeles, Verenigde Staten

Jodie Foster (1962) was op haar derde voor het eerst op televisie te zien, in een reclamespotje voor zonnebrandolie. Dit was het begin van een enorm succesvolle carrière. Het bleek dat Jodies gezichtje zo in de smaak viel dat ze de jaren daarna in...

Lees verder
  • Te zien bij Film1  
    • Un long dimanche de fiançailles (2004)

      Un long dimanche de fiançailles (2004)

      Liefdesverhaal van de regisseur van Amélie met Audrey Tautou die na de Eerste Wereldoorlog naar haar vermiste verloofde op zoek gaat

      wo 23-08 13:10 za 26-08 07:55 ma 28-08 12:50 wo 30-08 14:20 zo 03-09 07:00 di 05-09 13:00 vr 08-09 08:05 za 16-09 13:10 do 21-09 04:20 di 10-10 02:30 wo 18-10 19:30 zo 22-10 04:15 do 26-10 01:00 ma 30-10 17:55
    • Money Monster (2016)

      Money Monster (2016)

      Thriller met George Clooney en Julia Roberts waarin een arrogante tv-presentator tijdens een uitzending wordt gegijzeld door een woedende investeerder

      za 26-08 12:05 ma 28-08 17:10 do 31-08 20:30 za 02-09 12:10 ma 04-09 20:30 wo 06-09 10:15 za 09-09 17:15 ma 11-09 08:35 wo 13-09 10:45 vr 15-09 20:30 zo 17-09 13:05 vr 22-09 17:10 zo 24-09 20:30 do 28-09 17:35 wo 04-10 23:00 ma 09-10 11:30 do 12-10 15:00 za 14-10 10:40 wo 18-10 14:00 za 28-10 23:00 di 31-10 07:55
  • Filmografie  
    • Regie

      Money Monster (2016)

      The Beaver (2011)

      Home for the Holidays (1995)

      Little Man Tate (1991)

    • Actrice

      Elysium (2013)

      Delacourt

      Carnage (2011)

      Penelope

      The Beaver (2011)

      Meredith Black

      Nim's Island (2008)

      Alexandra Rover

      Nims eiland (2008)

      Alexandra

      The Brave One (2007)

      Erica Bain

      Inside Man (2006)

      Madeleine White

      Flightplan (2005)

      Kyle Pratt

      Un long dimanche de fiançailles (2004)

      Elodie Gordes

      The Cutting Edge: The Magic of Movie Editing (2004)

      Panic Room (2002)

      Meg Altman

      Anna and the King (1999)

      Anna Leonowens

      Contact (1997)

      Ellie Arroway

      Maverick (1994)

      Annabelle Bransford

      Nell (1994)

      Nell

      Sommersby (1993)

      Laurel

      The Silence of the Lambs (1991)

      Clarice Starling

      Shadows and Fog (1991)

      Prostitué

      Little Man Tate (1991)

      Dede Tate

      The Accused (1988)

      Sarah Tobias

      Five Corners (1987)

      Linda

      The Blood of Others (1984)

      Hëlène

      The Hotel New Hampshire (1984)

      Franny Berry

      Foxes (1980)

      Jeanie

      Echoes of a Summer (1976)

      Deirdre Striden

      Bugsy Malone (1976)

      Tallulah

      Taxi Driver (1976)

      Iris Steensma

      Alice Doesn't Live Here Anymore (1974)

      Audrey
    • Productie

      The Brave One (2007)

      uitvoerend producent

      Home for the Holidays (1995)

      producent

      Nell (1994)

      producent