Dougray Scott

Dougray Scott

Geboren: 25 november 1965
  • Te zien bij Film1  
    • Hitman (2007)

      Hitman (2007)

      Actiefilm naar de videogame over Agent 47 die verwikkeld is in een politiek complot, waarbij Interpol en het Russiche leger hem achtervolgen

      za 21-07 02:10 ma 23-07 20:30 do 26-07 15:25 wo 01-08 08:20 ma 06-08 11:00 za 11-08 00:00 wo 15-08 15:15 di 21-08 10:35 di 28-08 03:10 wo 29-08 20:30 vr 31-08 16:40 wo 12-09 22:30 za 22-09 13:00 di 25-09 08:50
  • Filmografie  
    • Acteur

      The Rezort (2015)

      Archer

      Death Race 3: Inferno (2012)

      Niles York

      My Week with Marilyn (2011)

      Arthur Miller

      United (2011)

      Matt Busby

      There Be Dragons (2010)

      Robert

      Perfect Creature (2007)

      Hitman (2007)

      Mike

      Dark Water (2005)

      Kyle

      The Truth About Love (2004)

      Things to Do Before You're 30 (2004)

      Cass

      Ripley's Game (2002)

      Jonathan Trevanny

      Enigma (2001)

      Tom Jericho

      Mission: Impossible II (2000)

      Sean Ambrose

      Deep Impact (1998)

      Eric Vennekor

      Ever After (1998)

      prins Henry

      Regeneration (1997)

      Robert Graves

      Twin Town (1997)

      Terry