Gabriel Byrne

Gabriel Byrne

Geboren: 12 mei 1950, Dublin, Ierland

Het Amerikaanse publiek is altijd gek geweest op accenten; het Ierse accent en het serieuze "donkere" karakter van Gabriel Byrne maakten van hem in no-time een ster. Byrnes carrière begon in Ierland, waar hij werd geboren. Hij begon echter met hele...

Lees verder
  • Te zien bij Film1  
    • Louder Than Bombs (2015)

      Louder Than Bombs (2015)

      Drama met Jesse Eisenberg over twee broers die op een verschillende manier omgaan met de dood van hun moeder, een beroemde oorlogsfotografe

      vr 01-12 23:40 ma 04-12 00:10 vr 08-12 14:55 wo 13-12 04:45
  • Filmografie  
    • Acteur

      Louder Than Bombs (2015)

      Gene Reed

      The 33 (2015)

      Andre Sougarret

      Nobody Wants the Night (2015)

      Robert Peary

      Vampire Academy (2014)

      Victor Dashkov

      Vikings (2013)

      Earl Haraldson (6 afleveringen)

      Capital (2012)

      Dittmar Rigule

      I, Anna (2012)

      D.C.I. Bernie Reid

      Jindabyne (2006)

      Stewart Kane

      Assault on Precinct 13 (2005)

      Marcus Duvall

      P.S. (2004)

      Peter Harrington

      The Bridge of San Luis Rey (2004)

      Vanity Fair (2004)

      The Marquess of Steyne

      Shade (2003)

      Charlie Miller

      Spider (2002)

      Bill Cleg

      Ghost Ship (2002)

      Sean Murphy

      End of Days (1999)

      The Man

      Stigmata (1999)

      pastoor Andrew Kiernan

      Enemy of the State (1998)

      NSA-agent, 'Brill'

      The Man in the Iron Mask (1998)

      D'Artagnan

      The Magic Sword: Quest for Camelot (OV) (1998)

      (stem)

      Smilla's Sense of Snow (1997)

      'The Mechanic'

      The End of Violence (1997)

      Ray Bering

      Dead Man (1995)

      Charlie Dickinson

      The Usual Suspects (1995)

      Dean Keaton

      Trial by Jury (1994)

      Daniel Graham

      Little Women (1994)

      Friedrich Bhaer

      Point of No Return (1993)

      Bob

      A Dangerous Woman (1993)

      Mackey

      Into the West (1992)

      papa Reilly

      Miller's Crossing (1990)

      Tom

      Hello Again (1987)

      Kevin Scanlon

      Gothic (1986)

      Byron

      Defence of the Realm (1985)

      Nick Mullen

      Hanna K (1983)

      Josué Herzog

      Excalibur (1981)

      Uther Pendragon
    • Productie

      In the Name of the Father (1993)

      uitvoerend producent

      Into the West (1992)

      assistent-producent