Henry Joost

Henry Joost

  • Te zien bij Film1  
    • Nerve (2016)

      Nerve (2016)

      Thriller over twee jongeren die meegesleurd worden in een online game waarbij de spelers grof geld krijgen om zeer extreme dingen te doen

      za 07-10 20:30 zo 08-10 22:20 do 12-10 00:10 vr 13-10 20:30 zo 22-10 00:30 ma 23-10 08:10 wo 25-10 17:10 di 31-10 18:55 do 02-11 12:50 wo 08-11 00:15 do 09-11 06:30 ma 13-11 00:10 di 14-11 11:25 do 16-11 15:45 za 18-11 10:25 vr 24-11 18:55 zo 26-11 06:30 do 30-11 20:30
  • Filmografie  
    • Regie

      Nerve (2016)

      Paranormal Activity 4 (2012)

      Paranormal Activity 3 (2011)

      Catfish (2010)

    • Productie

      White Girl (2016)

      uitvoerend producent

      Catfish (2010)

      producent
    • Camera

      11/4/08 (2010)