Henry Joost

Henry Joost

  • Te zien bij Film1  
    • Nerve (2016)

      Nerve (2016)

      Thriller over twee jongeren die meegesleurd worden in een online game waarbij de spelers grof geld krijgen om zeer extreme dingen te doen

      vr 24-11 18:55 zo 26-11 06:30 za 02-12 16:45 wo 06-12 11:35 di 12-12 06:30 do 14-12 11:55 zo 17-12 18:55 di 19-12 09:50 do 21-12 12:15 ma 25-12 15:25 wo 27-12 18:55 zo 31-12 03:25
  • Filmografie  
    • Regie

      Nerve (2016)

      Paranormal Activity 4 (2012)

      Paranormal Activity 3 (2011)

      Catfish (2010)

    • Productie

      White Girl (2016)

      uitvoerend producent

      Catfish (2010)

      producent
    • Camera

      11/4/08 (2010)