Henry Joost

Henry Joost

  • Te zien bij Film1  
    • Nerve (2016)

      Nerve (2016)

      Thriller over twee jongeren die meegesleurd worden in een online game waarbij de spelers grof geld krijgen om zeer extreme dingen te doen

      do 28-06 09:25 zo 01-07 14:05 wo 11-07 06:30 wo 18-07 04:55
  • Filmografie  
    • Regie

      Nerve (2016)

      Paranormal Activity 4 (2012)

      Paranormal Activity 3 (2011)

      Catfish (2010)

    • Productie

      White Girl (2016)

      uitvoerend producent

      Catfish (2010)

      producent
    • Camera

      11/4/08 (2010)