Hailee Steinfeld

Hailee Steinfeld

Geboren: 11 december 1996, California, Verenigde Staten
  • Te zien bij Film1  
    • The Edge of Seventeen (2016)

      The Edge of Seventeen (2016)

      Komisch drama met Hailee Steinfeld als buitenbeentje dat moederziel alleen komt te staan als haar beste vriendin valt voor haar hunky broer

      zo 21-01 20:30 wo 24-01 10:05 vr 26-01 22:45 di 30-01 09:30
  • Filmografie  
    • Actrice

      Pitch Perfect 3 (2017)

      Emily

      Term Life (2016)

      Cate Barrow

      The Edge of Seventeen (2016)

      Nadine

      Ten Thousand Saints (2015)

      Eliza

      Pitch Perfect 2 (2015)

      Emily

      Barely Lethal (2015)

      Megan Walsh

      3 Days to Kill (2014)

      Zoey Renner

      The Homesman (2014)

      Tabitha Hutchinson

      Hateship Loveship (2014)

      Sabitha

      Begin Again (2013)

      Violet

      Romeo and Juliet (2013)

      Juliet

      Ender's Game (2013)

      Petra Arkanian

      True Grit (2010)

      Mattie Ross