Neal Huff

Neal Huff

  • Te zien bij Film1  
    • Split (2016)

      Split (2016)

      Thriller van M. Night Shyamalan met James McAvoy als een man met ontelbare persoonlijkheden die drie meisjes ontvoert

      do 26-07 20:30 vr 17-08 22:20 vr 14-09 01:45 vr 21-09 20:30 di 25-09 02:45 do 27-09 23:20
  • Filmografie  
    • Acteur

      The Post (2017)

      Tom Winship

      Split (2016)

      vader van Claire

      Spotlight (2015)

      Phil Saviano

      Moonrise Kingdom (2012)

      Jed

      Meek's Cutoff (2010)

      William White