Gugu Mbatha-Raw

Gugu Mbatha-Raw

  • Te zien bij Film1  
    • Miss Sloane (2016)

      Miss Sloane (2016)

      Spannend drama waarin Jessica Chastain haar carrière op het spel zet wanneer ze zich keert tegen de wapenlobby waarvoor ze jarenlang heeft gewerkt

      zo 28-10 02:00 wo 31-10 04:20 do 22-11 07:55 di 27-11 22:45
  • Filmografie  
    • Actrice

      A Wrinkle in Time (2018)

      Dr. Kate Murry

      Beauty and the Beast (2017)

      Plumette

      The Whole Truth (2016)

      Janelle

      Free State of Jones (2016)

      Rachel

      Miss Sloane (2016)

      Esme Manucharian

      Jupiter Ascending (2015)

      Famulus

      Beyond the Lights (2014)

      Noni Jean

      Belle (2013)

      Belle

      Odd Thomas (2013)

      Viola

      Touch (2012)

      Clea Hopkins (13 afleveringen)

      Larry Crowne (2011)

      Talia