Denis Villeneuve

Denis Villeneuve

Geboren: 3 oktober 1967, Trois-Rivières, Canada
  • Te zien bij Film1  
    • Arrival (2016)

      Arrival (2016)

      Sciencefictionfilm van Denis Villeneuve met Amy Adams als een taalkundige die een oorlog met aliens probeert te voorkomen door met ze te communiceren

      za 06-01 20:30 zo 07-01 23:10 za 13-01 16:55 ma 15-01 12:15 za 20-01 02:05 di 23-01 20:30 za 27-01 22:25 wo 31-01 05:05
  • Filmografie  
    • Regie

      Blade Runner 2049 (2017)

      Arrival (2016)

      Sicario (2015)

      Prisoners (2013)

      Enemy (2013)

      Incendies (2010)

    • Scenario

      Incendies (2010)