Denis Villeneuve

Denis Villeneuve

Geboren: 3 oktober 1967, Trois-Rivières, Canada
  • Te zien bij Film1  
    • Blade Runner 2049 (2017)

      Blade Runner 2049 (2017)

      Vervolg op de iconische sciencefictionfilm, waarin de nieuwe 'blade runner' Ryan Gosling op zoek gaat naar zijn vermiste voorganger Harrison Ford

      ma 24-09 17:50 do 27-09 13:15 za 29-09 10:05 ma 01-10 17:50 wo 03-10 14:15 vr 05-10 20:30 zo 07-10 06:30 di 09-10 16:00 do 11-10 13:00 za 13-10 08:00 di 16-10 20:30 vr 19-10 14:10 zo 21-10 17:50 wo 24-10 11:40 ma 29-10 20:30 do 01-11 13:20 zo 04-11 03:50 ma 05-11 20:30 do 08-11 22:00 di 13-11 03:50 do 15-11 22:15 di 20-11 03:50 za 24-11 01:35 ma 26-11 08:30 wo 28-11 17:50 vr 30-11 11:15
  • Filmografie  
    • Regie

      Blade Runner 2049 (2017)

      Arrival (2016)

      Sicario (2015)

      Prisoners (2013)

      Enemy (2013)

      Incendies (2010)

    • Scenario

      Incendies (2010)