Denis Villeneuve

Denis Villeneuve

Geboren: 3 oktober 1967, Trois-Rivières, Canada
  • Te zien bij Film1  
    • Arrival (2016)

      Arrival (2016)

      Sciencefictionfilm van Denis Villeneuve met Amy Adams als een taalkundige die een oorlog met aliens probeert te voorkomen door met ze te communiceren

      do 22-02 00:10 vr 23-02 18:35 zo 25-02 13:30 do 01-03 02:25 za 03-03 20:30 ma 05-03 16:55 vr 09-03 03:00 zo 11-03 00:45 wo 14-03 22:55 zo 18-03 01:45 do 22-03 08:20 za 24-03 22:35 di 27-03 16:45 vr 30-03 12:50 zo 01-04 20:30 vr 06-04 08:50 di 10-04 16:30 do 12-04 21:20 wo 18-04 07:00 zo 22-04 05:05 di 24-04 10:15 do 26-04 22:15
  • Filmografie  
    • Regie

      Blade Runner 2049 (2017)

      Arrival (2016)

      Sicario (2015)

      Prisoners (2013)

      Enemy (2013)

      Incendies (2010)

    • Scenario

      Incendies (2010)