Denis Villeneuve

Denis Villeneuve

Geboren: 3 oktober 1967, Trois-Rivières, Canada
  • Te zien bij Film1  
    • Arrival (2016)

      Arrival (2016)

      Sciencefictionfilm van Denis Villeneuve met Amy Adams als een taalkundige die een oorlog met aliens probeert te voorkomen door met ze te communiceren

      do 21-06 00:20 di 26-06 12:45 zo 01-07 06:30 zo 08-07 23:50 wo 11-07 16:40 za 14-07 20:30 zo 22-07 10:20 wo 25-07 07:00 vr 27-07 18:35 ma 06-08 02:15
    • Blade Runner 2049 (2017)

      Blade Runner 2049 (2017)

      Vervolg op de iconische sciencefictionfilm, waarin de nieuwe 'blade runner' Ryan Gosling op zoek gaat naar zijn vermiste voorganger Harrison Ford

      do 21-06 22:00 za 23-06 10:55 di 26-06 06:30 do 28-06 15:55 za 30-06 08:50 di 03-07 20:30 ma 09-07 03:45 di 10-07 22:40 vr 13-07 10:15 zo 15-07 20:30 di 17-07 13:55 do 19-07 06:30 za 21-07 10:10 ma 23-07 22:00 wo 25-07 13:10 vr 27-07 06:30 do 02-08 01:45 do 02-08 09:40 za 04-08 11:35 di 07-08 22:15 do 09-08 21:20 za 11-08 03:50 za 11-08 11:15 ma 20-08 20:30 do 23-08 09:50
  • Filmografie  
    • Regie

      Blade Runner 2049 (2017)

      Arrival (2016)

      Sicario (2015)

      Prisoners (2013)

      Enemy (2013)

      Incendies (2010)

    • Scenario

      Incendies (2010)