Denis Villeneuve

Denis Villeneuve

Geboren: 3 oktober 1967, Trois-Rivières, Canada
  • Te zien bij Film1  
    • Sicario (2015)

      Sicario (2015)

      Thriller met agent Emily Blunt die samen met twee mannen naar Mexico gaat om een drugsbaron te vangen

      vr 07-07 04:30 ma 17-07 22:25
  • Filmografie  
    • Regie

      Blade Runner 2049 (2017)

      Arrival (2016)

      Sicario (2015)

      Prisoners (2013)

      Enemy (2013)

      Incendies (2010)

    • Scenario

      Incendies (2010)