Whit Stillman

Whit Stillman

  • Te zien bij Film1  
    • Love & Friendship (2016)

      Love & Friendship (2016)

      Verfilming van Jane Austens komische novelle Lady Susan met Kate Beckinsale als de sluwe Lady Susan

      za 16-12 05:30 do 04-01 05:30 vr 05-01 22:35 di 09-01 05:25 za 13-01 20:30 zo 21-01 18:55
  • Filmografie  
    • Regie

      Love & Friendship (2016)

      Damsels in Distress (2011)

      The Last Days of Disco (1998)

      Barcelona (1994)

      Metropolitan (1990)

    • Scenario

      Love & Friendship (2016)

      Damsels in Distress (2011)

      The Last Days of Disco (1998)

      Barcelona (1994)

      Metropolitan (1990)

    • Productie

      Love & Friendship (2016)

      producent

      Damsels in Distress (2011)

      producent

      The Last Days of Disco (1998)

      producent

      Barcelona (1994)

      producent

      Metropolitan (1990)

      producent