Whit Stillman

Whit Stillman

  • Te zien bij Film1  
    • Love & Friendship (2016)

      Love & Friendship (2016)

      Verfilming van Jane Austens komische novelle Lady Susan met Kate Beckinsale als de sluwe Lady Susan

      zo 02-07 17:10 di 04-07 10:20 zo 09-07 17:30 wo 19-07 13:30 zo 23-07 20:30 zo 30-07 20:30 za 12-08 16:30
  • Filmografie  
    • Regie

      Love & Friendship (2016)

      Damsels in Distress (2011)

      The Last Days of Disco (1998)

      Barcelona (1994)

      Metropolitan (1990)

    • Scenario

      Love & Friendship (2016)

      Damsels in Distress (2011)

      The Last Days of Disco (1998)

      Barcelona (1994)

      Metropolitan (1990)

    • Productie

      Love & Friendship (2016)

      producent

      Damsels in Distress (2011)

      producent

      The Last Days of Disco (1998)

      producent

      Barcelona (1994)

      producent

      Metropolitan (1990)

      producent