Whit Stillman

Whit Stillman

  • Te zien bij Film1  
    • Love & Friendship (2016)

      Love & Friendship (2016)

      Verfilming van Jane Austens komische novelle Lady Susan met Kate Beckinsale als de sluwe Lady Susan

      do 19-10 16:50 za 21-10 13:30 do 26-10 20:30 di 31-10 17:10 ma 06-11 14:10 wo 08-11 23:25 zo 12-11 05:30 ma 13-11 12:55 za 18-11 15:45 zo 26-11 07:00
  • Filmografie  
    • Regie

      Love & Friendship (2016)

      Damsels in Distress (2011)

      The Last Days of Disco (1998)

      Barcelona (1994)

      Metropolitan (1990)

    • Scenario

      Love & Friendship (2016)

      Damsels in Distress (2011)

      The Last Days of Disco (1998)

      Barcelona (1994)

      Metropolitan (1990)

    • Productie

      Love & Friendship (2016)

      producent

      Damsels in Distress (2011)

      producent

      The Last Days of Disco (1998)

      producent

      Barcelona (1994)

      producent

      Metropolitan (1990)

      producent