James Foley

James Foley

  • Te zien bij Film1  
    • Fifty Shades Darker (2017)

      Fifty Shades Darker (2017)

      Tweede verfilming van de reeks bestsellers van E.L. James, waarin Anastasia Steele opnieuw in het leven terechtkomt van de mysterieuze Christian Grey

      wo 26-09 22:10 zo 30-09 10:05 wo 03-10 20:30
    • Fifty Shades Freed (2018)

      Fifty Shades Freed (2018)

      Derde film in de stomende reeks naar de boeken van E.L. James over de complexe relatie tussen Christian Grey en Anastasia Steele

      vr 12-10 20:30 zo 14-10 03:35 za 20-10 12:30 zo 28-10 07:40 za 03-11 04:50 ma 05-11 20:30 vr 09-11 08:30 ma 12-11 01:40 do 29-11 18:45
  • Filmografie  
    • Regie

      Fifty Shades Freed (2018)

      Fifty Shades Darker (2017)

      Perfect Stranger (2007)

      Confidence (2003)

      The Corruptor (1999)

      The Chamber (1996)

      Fear (1996)

      Glengarry Glen Ross (1992)

      After Dark, My Sweet (1990)

      Who's That Girl (1987)

      At Close Range (1986)

      Reckless (1984)

    • Scenario

      After Dark, My Sweet (1990)