Gerard Butler

Gerard Butler

Geboren: 13 november 1969, Glasgow, Groot-Brittannië

De Schotse acteur Gerard Butler is op13 november 1969 in Glasgow geboren. Zijn grootouders zijn van Ierse afkomst. Hij studeert rechten in Glasgow maar begint een acteercarrière als hij in Londen een coffeeshop wordt aangesproken door de acteur...

Lees verder
  • Te zien bij Film1  
    • A Family Man (2016)

      A Family Man (2016)

      Drama met Gerard Butler als meedogenloze recruiter met een onmogelijke keuze; werk of gezin?

      do 21-06 18:40 zo 24-06 03:50 ma 25-06 20:30 ma 02-07 04:40 wo 04-07 01:55 vr 06-07 10:00 di 10-07 20:30 di 17-07 03:05 do 19-07 15:10 di 24-07 18:40 vr 27-07 13:45 wo 01-08 20:30 do 09-08 09:40 do 09-08 21:12 za 11-08 18:45 vr 17-08 23:50 za 18-08 08:05 di 21-08 01:19 do 23-08 16:54 di 28-08 18:40 do 30-08 02:13
  • Filmografie  
    • Acteur

      Den of Thieves (2018)

      'Big Nick' O'Brien

      Geostorm (2017)

      Jake

      London Has Fallen (2016)

      Mike Banning

      A Family Man (2016)

      Dane Jensen

      Gods of Egypt (2016)

      Set

      How to Train Your Dragon 2 (2014)

      Stoick the Vast (stem)

      Movie 43 (2013)

      Chaun

      Olympus Has Fallen (2013)

      Mike Banning

      Playing for Keeps (2012)

      George

      Chasing Mavericks (2012)

      Frosty Hesson

      Coriolanus (2011)

      Tullus Aufidius

      Machine Gun Preacher (2011)

      Sam Childers

      How to Train Your Dragon (2010)

      Stoick the Vast (stem)

      The Bounty Hunter (2010)

      Milo Boyd

      The Ugly Truth (2009)

      Mike Alexander

      Law Abiding Citizen (2009)

      Clyde Shelton

      Gamer (2009)

      Kable

      Nims eiland (2008)

      Jack / Alex Rover

      RocknRolla (2008)

      One Two

      Nim's Island (2008)

      Jack Rusoe

      Nim's Island (2008)

      Alex Rover

      P.S. I Love You (2007)

      Gerry Kennedy

      Butterfly on a Wheel (2007)

      Neil Randall

      300 (2006)

      Koning Leonidas

      Beowulf & Grendel (2005)

      The Game of Their Lives (2005)

      Frank Borghi

      Dear Frankie (2004)

      de vreemdeling

      The Phantom of the Opera (2004)

      The Phantom

      Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life (2003)

      Terry Sheridan

      Timeline (2003)

      André Marek

      Reign of Fire (2002)

      Dave Creedy

      Dracula 2000 (2000)

      Dracula
    • Productie

      Den of Thieves (2018)

      producent

      A Family Man (2016)

      producent

      London Has Fallen (2016)

      producent

      Olympus Has Fallen (2013)

      producent

      Chasing Mavericks (2012)

      uitvoerend producent

      Playing for Keeps (2012)

      producent

      Machine Gun Preacher (2011)

      uitvoerend producent

      Law Abiding Citizen (2009)

      producent