Richard Ayoade

Richard Ayoade

Geboren: 12 juni 1977, Londen, Groot-BrittanniŽ
  • Te zien bij Film1  
    • The Watch (2012)

      The Watch (2012)

      Komedie over vier vaders die een buurtwacht vormen als excuus om samen bier te drinken, totdat ze ontdekken dat er een buitenaardse invasie gaande is

      za 16-12 12:50 ma 18-12 06:30 do 21-12 13:50 za 30-12 06:30 ma 01-01 08:15 vr 05-01 03:40 di 09-01 10:55 vr 12-01 04:50 ma 15-01 18:50 wo 17-01 08:10 za 20-01 06:30 zo 28-01 08:10 di 30-01 06:30
  • Filmografie  
    • Regie

      The Double (2013)

      Submarine (2010)

    • Scenario

      Submarine (2010)

    • Cast

      The Boxtrolls (2014)

      (stem)

      The Watch (2012)

      Jamarcus