Seth Grahame-Smith

Seth Grahame-Smith

  • Te zien bij Film1  
    • Abraham Lincoln: Vampire Hunter (2012)

      Abraham Lincoln: Vampire Hunter (2012)

      Fantasy-horrorfilm waarin de Amerikaanse president Abraham Lincoln jacht maakt op bloeddorstige vampiers

      do 22-02 02:50 di 06-03 05:15 di 13-03 03:20 vr 16-03 18:50 za 24-03 11:15 do 29-03 04:45 vr 06-04 22:20 do 12-04 05:15 ma 16-04 04:45 vr 20-04 05:20 di 24-04 01:05
  • Filmografie  
    • Scenario

      The Lego Batman Movie (2017)

      De Lego Batman film (2017)

      Pride and Prejudice and Zombies (2016)

      Beetlejuice 2 (2015)

      Abraham Lincoln: Vampire Hunter (2012)

      Dark Shadows (2012)

    • Productie

      The Lego Ninjago Movie (2017)

      uitvoerend producent

      De Lego Ninjago Film (2017)

      uitvoerend producent

      It (2017)

      producent

      Beetlejuice 2 (2015)

      producent