Seth Grahame-Smith

Seth Grahame-Smith

  • Te zien bij Film1  
    • Abraham Lincoln: Vampire Hunter (2012)

      Abraham Lincoln: Vampire Hunter (2012)

      Fantasy-horrorfilm waarin de Amerikaanse president Abraham Lincoln jacht maakt op bloeddorstige vampiers

      wo 22-11 22:15 vr 24-11 15:25 di 28-11 22:20 za 02-12 03:35 zo 03-12 08:10 di 05-12 11:25 zo 10-12 03:35 ma 11-12 18:45 wo 13-12 16:35 vr 15-12 13:15 zo 17-12 20:30 di 19-12 23:40 do 21-12 06:30 di 26-12 20:30 do 28-12 11:30 ma 01-01 03:00 di 16-01 04:45 wo 31-01 23:00
    • Pride and Prejudice and Zombies (2016)

      Pride and Prejudice and Zombies (2016)

      Absurdistische versie van de klassieker van Jane Austen waarin de hoofdpersonen het op moeten nemen tegen zombies

      za 09-12 00:00
  • Filmografie  
    • Scenario

      The Lego Batman Movie (2017)

      De Lego Batman film (2017)

      Pride and Prejudice and Zombies (2016)

      Beetlejuice 2 (2015)

      Abraham Lincoln: Vampire Hunter (2012)

      Dark Shadows (2012)

    • Productie

      The Lego Ninjago Movie (2017)

      uitvoerend producent

      De Lego Ninjago Film (2017)

      uitvoerend producent

      It (2017)

      producent

      Beetlejuice 2 (2015)

      producent