John Francis Daley

John Francis Daley

  • Te zien bij Film1  
    • Spider-Man: Homecoming (2017)

      Spider-Man: Homecoming (2017)

      Tweede reboot van de Spider-Man reeks, waarin een jonge Peter Parker moet balanceren tussen zijn leven als scholier Ún als superheld van de Avengers

      ma 23-07 03:35 di 24-07 18:20 do 26-07 20:30 za 28-07 06:30 wo 01-08 09:50 vr 03-08 20:30 di 07-08 06:30 do 09-08 14:30 zo 12-08 20:30 wo 15-08 18:20 za 18-08 13:40 vr 24-08 09:45 ma 27-08 22:45 do 30-08 03:00 zo 02-09 20:30 wo 05-09 06:30 vr 07-09 18:20 di 11-09 08:50 do 13-09 20:30 za 15-09 12:50 ma 17-09 22:30 do 20-09 06:30 zo 23-09 16:25 di 25-09 12:30 do 27-09 08:40 zo 30-09 22:15
  • Filmografie  
    • Regie

      Game Night (2018)

      Vacation (2015)

    • Scenario

      Spider-Man: Homecoming (2017)

      Vacation (2015)

      Horrible Bosses 2 (2014)

      Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (2013)

      Het regent gehaktballen 2 (2013)

      The Incredible Burt Wonderstone (2013)

      Horrible Bosses (2011)

    • Cast

      Rapture-Palooza (2013)

      Ben House

      Horrible Bosses (2011)

      Carter