Winona Ryder

Winona Ryder

Geboren: 29 oktober 1971, Winona, Verenigde Staten

Winona Ryder heet eigenlijk Winona Horowitz. Haar achternaam heeft ze veranderd in Ryder, naar Mitch Ryder de favoriete artiest van haar vader. Haar voornaam heeft ze te danken aan hippie-ouders Cindy en Michael die Winona vernoemden naar het...

Lees verder
  • Te zien bij Film1  
    • Boys (1996)

      Boys (1996)

      Een schooljongen redt een meisje van een paardrijdongeluk en raakt verstrikt in haar mysterieuze verleden

      zo 24-12 01:55 di 23-01 05:35
    • The Dilemma (2011)

      The Dilemma (2011)

      Komedie van regisseur Ron Howard waarin Vince Vaughn erachter komt dat de vrouw van zijn beste vriend vreemdgaat

      vr 15-12 20:30 ma 18-12 06:30 do 21-12 17:00 zo 24-12 03:15 di 26-12 00:30 wo 27-12 18:40 za 30-12 05:05 di 02-01 00:00 vr 05-01 03:10 za 06-01 12:25 ma 08-01 07:00 vr 12-01 03:15 di 16-01 16:55 do 18-01 23:45 za 20-01 20:30 do 25-01 08:05 zo 28-01 23:50 di 30-01 10:25
    • Experimenter (2015)

      Experimenter (2015)

      Biopic met Peter Sarsgaard als sociaal pyscholoog Stanley Milgram die in 1961 gedragsexperimenten uitvoerde met behulp van elektrische schokken

      ma 18-12 12:40 vr 22-12 20:30 zo 24-12 18:55 wo 03-01 14:30
  • Filmografie  
    • Actrice

      Experimenter (2015)

      Sasha Menkin Milgram

      Homefront (2013)

      Sheryl Mott

      The Letter (2012)

      Martine

      Frankenweenie (2012)

      Elsa Rzykruski

      The Iceman (2012)

      Deborah Kuklinski

      The Dilemma (2011)

      Geneva Backman

      Ben Lee: Catch My Disease (2010)

      Black Swan (2010)

      Beth Macintyre

      Star Trek (2009)

      Amanda Grayson

      The Private Lives of Pippa Lee (2009)

      Sandra

      The Informers (2008)

      Cheryl Laine

      Hotel Gramercy Park (2008)

      The Darwin Awards (2006)

      Siri

      A Scanner Darkly (2006)

      Donna Hawthorne

      S1m0ne (2002)

      Nicola Anders

      Mr. Deeds (2002)

      Babe Bennett, Pam Dawson

      Autumn in New York (2000)

      Charlotte

      Lost Souls (2000)

      Maya Larkin

      Girl, Interrupted (1999)

      Celebrity (1998)

      Nola

      Alien Resurrection (1997)

      Call

      Looking for Richard (1996)

      Lady Anne

      Boys (1996)

      Patty Vare

      The Crucible (1996)

      Abigail Williams

      How to Make an American Quilt (1995)

      Finn Dodd

      Little Women (1994)

      Jo March

      Reality Bites (1994)

      Lelaina Pierce

      The Age of Innocence (1993)

      May Welland

      The House of the Spirits (1993)

      Blanca

      Bram Stoker's Dracula (1992)

      Mina, Elisabeta

      Welcome Home, Roxy Carmichael (1991)

      Dinky Bossetti

      Night on Earth (1991)

      Corky

      Mermaids (1990)

      Charlotte Flax

      Edward Scissorhands (1990)

      Kim

      Great Balls of Fire! (1989)

      Myra Gale Brown

      Heathers (1989)

      Veronica

      Beetlejuice (1988)

      Lydia Deetz

      Lucas (1986)

      Rina